Kanske sova snart...

Är ganska trött med tanke på att jag inte sov ¨å fasligt mkt i natt. (a) Var ju hoss emma ganska många som sagt. Men nu ska jag som sagt packa lite mera och sen så småning om gå och lägga mig. Vi ska åka typ ganska tidigt imorn. Typ tio eller nåt. Men men.. men sov så gott. Mkt men men men hahah! ;D

Men( :D) Imorn ska jag iallafall till Sälen så jag kan nog inte kan skriva för än på söndag. Kankse ngt snabbt imorn bitti men kanske inte så

Puuuussss på er!!!!! <3<3<3

Mys hos emma

Hallå! Igår eftermiddag åktre jag till Emma. När jag kom dem ba : Har du med lakan? Jag ba : Varför? Dem ba : för du ska ju sova här. Okej, så jag, Malin, Leo, Julia, Linnea och Emma sov hos Emma i går till idag. Jättemysigt! Tacos till middag, film, godis, glass, äpple, chips, grönsaksdip! Mumsi! Vi sov i typ en soffa allihopa. Rätt trångt och så men det gick ändå bra!!!!

Men nu mååste jag packa! Vi åker ju imorn senast tolv och jag har inte börjat packa!

Pusss

Veckans ros och ris

Sista dagen på veckan. Lite ris och ros här!

Ros

1. Emma och Teresa som hjälpte mig att leta efter min ljuvliga tröja ;D. Eller snarare spionera och leta men a. kolla.
2. Min big shirt som jag fick av mamma i torsdags. En sån där jättestor t-shirt att sova i.  Perfa!image62

3. SPORTLOV!!!!!! Yippie! Jag älskar lov!


Ris

1. Personen som stal min tröja! Och att jag fick betala tröjan två gånger.

2. Att 45 kr på min mobilräkning var på typ ngt nummer som jag ringt i misstg som låg etta i telefonlistan i mobilen som kostade 15 kr i minuten. Men jaja det spelar inte så stor roll, men det är svårt att komma på ris så det fick bli andra platsen. :D

3. Att nu när jag tittar ut genom fönstret har det fina vårvädret försvunnit. Men det har ju varit fint hela veckan (4:a på ros listan!;D) Så det är egentligen inget att klaga på! :D

Puussss


God morgon eller nåt?

Jag längtar verkligen till på typ torsdag när jag står högst uppe på fjället i solskenet(hopppas solsken) och tittar ut över den fina utsikten! Och sen bara svisha nerför backen! Härligt!:D Lite avis på min låtsassyster, hon ska nämligen upp redan imorn för hennes kompis skulle okså till fjällen så hon åker upp me d dem och bor med dem till på onsdag. Lycko! ;D

image61
Det kanske inte riktigt är den här utsikten man får i Sälen men men:D Längtar iallafall jättemkt ;D

Puussss

Kortspel

Melodifestivalen hade inte så btra start fält idag, även om BWo var jättebra men det var också nästa de ända. Caracola där vi för övrigt känner en i var ganska bra. Även Frida funkade men annars var allt dåligt. Efter mel. Spelade vi kortspel fram till nu, men nu är jag jäte trött så god natt!

Puusss

Melodifestivalen

Nu börjar melodifestivalen. Då var det bara att gå ut och sätta sig i soffan(innan de andra kommer ner så att jag får bästa platsen) Haha :D

Updaterar efter eller under festivaln!

puuusss

update 20:40

Jaha, en så länge har väl bwo varit bäst då. Den här låten nr 7 sög verkligen! haha :D Men men ska tillbaks och titta nu!

Puuusss

Heaven

har precis laddat över lite färsk musik till mobil och ipod.  LEO JAG BEHÖVER MINA IPODHÖRLURAR<3!
Heaven -Bryan adams. Sitter osh sjunger den här och nu. Den e jättebra asså!




puussss

Tjuven=sant

Asså, jag vet inte om jag ska gråta eller skratta.  Innan jag gick till dansen idag svängde jag förbi hm en gång för att titta om de hade fått in tröjan som jag tappat/eller tjuven snott. Först gick jag och kollade på ställningen där de hängde när vi hittade dem första gången, men där fanns inga kvar. Sen svängde jag bara snabbt förbi kassorna, och vad hänger där på ställningen för tillbakalämnade plagg? Jo, självklart min tröja, som tjuven då har lämnat tillbaka(eftersom att kvittot låg i påsen) och fått pengar! Arrgh! Men samtidigt glad, för jag köpte ju då såklart den tröjan igen men då har jag ju liksom betalt dubbelt så mkt pengar för den! Lite snopet sådär, men nu har jag iallafall tröjan och det är huvudsaken!

Puuusss!<3

Melodifestivalenkväll eller?

Hej!

Tänkte bara komma med ett förslag att vi kanske kunde ha ngn slags myskväll med lite melodifestivalen, godis och så. ÄR någon intresserad? Ring mej då! eller skriv komentar.

Puusss

Tidigt uppe

Hej, jag kan inte sova mer nu. Jag tänker bara på igår.Haha. Nej inte bara på det men lite. Efter elller innan dansen ska jag åka upp en sväng till vällinby och gå in på hm och kolla om de har fått in tröjan så att jag i sånnafall får köpa den igen. arrgh! Men men, det är sånt som händer. Som sagt ska jag dansa idag. Typ mellan halv två och halv fem, men jag kanske går vid halv fyra. Sista tiden är ju inte obligatorisk.

Kolla vilket sött linne från ellos! Vill ha. Fanns i blått med!

image59

Kenza vs Blondinbella

Asså ni måste bara kolla in den här artikeln. Asså gud vad knäppt. Det är liksom som en fajt mellan kenza och blondinbella. Och jag kan ju säga att jag tror INTE att Blondinbella ligger i överläge kolla bara på omrötsningen'! Blbl. Är ju bara så knäpp. "Vad är ditt framtidsyrke" Svar: Ja, jag tänkte bli justitsieminister" Man ba ehh okeej!

Fråga

 Blondinbella eller Kenza - vilken är din favorit?  

resultat:

 
Blondinbella
  13%
 
Kenza
  87%
 Antal röster:2751


Spionera i vällinby

Hej!

Nu ska jag berätta värsta grejen. Efter skolan åkte jag, teresa, emma, malin, joanna och Linnea till Vällinby och skulle handla lite småsaker sådäär. Det börjar med att vi tittar lite på åhlens och sen gick vi och tog en glass på mcdonalds.

Sen gick vi till hm. Där hittade teresa en jättesöt blus som hon gick och provade. Jag blev också kär i den tröjan så jag ville också ha en sån och gulloiga teresa sa att det var okej så det slutade med att både hon och jag gick ut från hm med en varsin på se med likadanna tröjor i.
Sen gick vi till lindex. Där hittade jag et skärp som jag ville prova så jag gick in i ett provrum, hängde up min hmkasse på en krok och provade skärpet. Det passade bra så jag köpte det.
I kassan kom jag på att jag hade glömt min hmkasse i provrummet så jag sa till joanna att springa och hämta den. Jag sprang efter henne hack i häl men när vi kom dit var det någon därinne. arrgh, men jag knackade försiktigt på och frågade om jag bara kunde få ta min påse. "Nee, ehh, här finns ingen påse....." sa en typ 40-årig kvinna med svart hår. "jo, men jag är typ säker, den hängde här", sa jag. "ehh... neej" arrgh!!
Efter ett tags letande i lindex affären ser vi att kvinnan ställer sig i kön för att betala tröjan som hon provat, men hon kollar liksom lite runt sej hela tiden. Jag blir lite misstänksam och vi bestämmer oss för att följa efter henne. Jag hade nämligen lagt kvittot med tröjan i påsen så hon skulle kunnat bara lämna tillbaka tröjan och få 98 kr. Hon går ut från afären och går mot hm. Men sen kollar hon bak och ser oss gå bakom(dock helt normala) men då vänder hon tvärt. Hon går in på skoaffären och är därinne typ en kvart. När hon äntligen kommer ut ser hon oss på ngt sätt och går osäkert tillbaka in i affären och ner på nedervåningen. Därinne är hon typ jättelänge. Och vi bestämmer oss att teresa ska klä om sig lite och gå ner och skugga henne och att jag och emma stannade uppe och väntade(nu hade de andra gått och detvar bara vi kvar). Teresa berättade att hon hela tiden kollat på henne och sett orolig ut. Sen gick vi in och höl utkik från jc så att hon skulle trott att vi hade gått. Det trodde hon tydligen för det dröjde inte länge innan hon var inne på hm. Hon gick ganska snabbt fram till kassan , men precis då får hon syn på ocss och då börjar hon nog förstå att vi förföljer henne. Men hon gav inte upp. Hon ville lämna tillbaka den där tröja och att vi skulle gå. Så hon försöker se oberörd ut och går och kollar på kläder. Dock lite misstänktsam att hon bara gick fram och tillbaka mellan några ställen hela tiden och hon ser hela tide osäker ut. Hon ville nog att vi skulle gå och hon trodde att vi hade gått när hon ytteligare en gång gick fram utan något i händerna(förutom sin väska och kassar där i tror hon gömde tröjan). Varför går man liksom fram till kassan utan ngt i händerna?Hallå!. Men sen sr hon osss igen skiiit! Och då går hon typ runt igen i typ 20 min till innan hon går. Sen går hon in på dea. Förföljd  av oss. (Nu hade vi typ redan spionerat i 1,5  timmar.) Men där träffar vi iallafall Emmma från vår parralellklas och hennes syster som hjälper oss att spionera. Vi kontaktar personalen på Dea som också hjälper til och berättar hur vi ska göra, men de säger att de kan inte gå fram och fråga eftersomatt de inte vet om det är säkert. Och det vet egentligen inte vi heller men alla misstankar pekar på det! Till sist bestämmer vi oss att gå fram och fråga henne. Hon blir lite generad typ, men hon kunde knappt sevnska så hon förstod inte riktigt vad vi sa men hon var hela tiden ganska argsint men hon visar upp sin kasse och säger "neeej, her er miin troja".  arrgh! Vi förföljer henne lite till och hon närmar sig hela tiden hm (där vi tror att hon tänkt lämna tillbaka tröjan) Men sen blir vi upptäckta igen och hon försvinner sen spårlöst! Snacka om irriterande!!! Plus att hon alla de här timmarna har kollat sig runt jättemkt och varje gång vi kommit i närheten och hon råkat se oss så har hon snabbt gått därifrån! Jag vill ha min blommiga snygga söta tröja tillbaka!

Kännetecken på den misstänkta:

Svart hår.
40-60 årsåldern
Grön lång halsduk
Svarta kläder
Fyrkantig påse och svart  väska.

Vi har också kontakta all personal i alla affärer som jag skrivit om och jag ska ringa til lindex imorn och kollla om hon kanske har gått och lämnat tillbaka påsen i provrummet. (Hon kanske ändå hade ett hjärta...) Jaja men tänk om det inte var hon. Stackarn, förföljd och allt i så fall men jag tror starkt att det var hon!!! Och hörs sen!

ps. Jag måste bara säga tack till teresa och emma som stannade och spionerade typ 3 timmar med mej, men erkänn det var faktiskt ganska kul ;D

ps2. Min mamma var så gullig så jag ska få pengar och köpa en ny tröja. Älskar dig, mamma!!!!


Puusss

Sista dagen innan sportlov

Vad skköön!! Idag är det sista dagen innan det efterlängtade sportlovet!!! Wiii! PÅ onsdag drar jag och min familj upp till sälen och är där till på söndagen. Ska bli mysigt! Hoppas att det finns mycket snö och att det är så dar lagom kallt och sol! Det blir kanon!:D Sen kan man ju inte låta bli att längta lite till typ två dagar efter  sportlovet till min födelsedag. Mamma undrar hela tiden vad jag önskar mig. Och jag vet inte riktigt vad. Jag har typ önskat mej presentkort och pengar och så men jag vill önska mig ngt annat också. Aaa får tänka på det under dagen.

Idag "densistadageniskolanfredageninnansportlovet" ska jag redovisa matten hade jag tänkt. Det blir perfa. Skulle behövt redov. spanska också men jag är inte klar med den så jaja. Får ta det efter sportlovet.

Hallobi!

hallojs! Har precis suttit framför tvn med mammi och slappat lite men nu ska hon och peter se criminal minds och det vill inte jag se. Skulle egntligen åkt till Emma efter skolan och haft mys med typ hemma spa med ansiktsmaksar och nagelmålning och allt såånt. a. Men då blev det synd om malin om hon skulle sitta ensam hemma eftersom hon var tyyp sjuk så då beslöt vi oss för att åka hem til henne och bada jacuzzi. Myssigt!

sitter nu här med ett stoort glas med bubbelvatten med ett oranget sugrör i. hehe ;D. nu tar jag en klunk.... haha. jaja


puuusssss

My lover ........ Lypsyl!

Hela idag kväll och igår har jag använt mitt älskade lypsyl lip shine. Det är så skönt. jag tar det typ på läpparna varannan minut. Det är lite som tidsfördriv men roligt! hahah

image58


Puuusssss

ps. Nu har jag lagt in lite bilder och videos från festen'!

Plugga och shoppa

Efter skolan stannade jag och Linnea kvar på mattestuga 45 minuter. Det var ganska nödvändigt eftersom jag har vart sjuk så länge. Gjorde hela ett och ett halvt uppgidtblad!! a sen åkte vi till vällinby. Linnea skulle köpa en balansbräda till hennes mamma för hon fyller år på torsdag. Hon hittade en på stadium för 250 kr som hon köpte.
Sen gick vi till lite andra affärer och jag köpte såklart lite nödvändigheter då.

image57

En face och body cream h&m

En typ brunkräm foundation från apoteket. så man inte får utslag och så. Får se hur bra den är imorn.

En gullig spegel i form av en klänning. På baksidan är det en sugpropp så man kan hänga upp den någonstans. .jag satte min på min tavla Gulligt!:D Lagerhaus.


Puusss

Veckans ros/ris

Jag tänkte att jag skulle göra lite listor varje vecka på vad som vart bra i veckan (ros) och vad som varit mindre bra med veckan (ris). Aa namnet ros och ris är ju väldigt tråkigt så om ni har ngt bättre förslag kan ni väl gärna skriva lite tips pch förlslag. please!

Men nu ska jag skriva lite lisor för förra veckan:

Veckans Ros:

1. Absolut Överaskningsfesten på en första plats!!!

2. Alla söta sms och hälsningar från alla söta vänner och släkt att jag ska krya på mig.

3. Sanna Nielsen i Melodifestivalen med låten "Empty room". Hon gjorde den bara sååå bra! Rakt in i hjärtat. aa. Det är faktiskt den ända låte jag kommer ihåg melodin på från melodifestivalen iår förutom I love eourup med crister sjögren,men den kommer man ju inte ihåg för att den är bra utan för att den var knäpp! Go Sanna!

Veckans Ris:

1. Att jag har legat hemma och varit sjuk hela veckan!! Men ibland kan det vara liiite skönt att bli ompysslad och så men bara ibland och nu vill jag verkligen bli frisk igen så jag kan börja dansa och träna och gå till skolan!!!!

2. Eftersom att jag som sagt varit hemma och varit sjuk så har det ju blivit en hel del tv och då är det ju så att det är ju väldigt må´nga sånna där ordtävlingar på tv. Som typ capish, memento o.s.v. Och om man knappar över på en sån kanal kanske man tittar lite vad man tror det är för ord och sen är man fats, man bara måste ju se vad det ska vara för något ord. Men det dåliga i det hela är att de ska ju alltid vara så krångligt och svårt att gissa rätt. Man sitter ju där i en timme utan att rätt ord kommer in. Som ett exempel idag.
Då sa dem att det var ett tilltalsnamn på 4 bokstäver som börjar på A. Dem fick in massa bra gissningar som anna, adam, alva, alma, acke, anne, anki,  o.sv. Typ 50 stycken bra namn.
Men så är namnet de söker ATLE!!! vem tusan har hört namnet Atle förut?! det är ju helt knäppt. Snacka om att de lurar folk. De slutade med att de fick ge alla bokstäver i atle föutom l och så sa dem "En ledtråd är en sån som man bläddrar i när man tittar på kartor" Då är det ju såklart man vet vad det är men det är ju taskigt för alla dem som har suttit där en timma innan och trott att de kunnat lista ut namnet framförallt när de säger "Det är ett vanligt namn" !!!!! arggh! Och sen när de har gett så mycket ledtrådar att nån klarar namnet ja då åker typ alla prispengar bort och det slutar med att vinnaren går hem med några hundringar!!!! dålig stil tycker jag!

3. svaga naglar som går av hela tiden!


Puusss

Kakor till alla kakmonster!

När jag kommer till skolan typ imorn om jag kommer då kanske jag tar med min kakburk och då tänker jag bjuda alla som vill (av mina vänner) på kakor! Dubbla chokladflarn! Någon intresserad?


;-)

Överbegåvade barn

Halojsan!

Nu ligger jag här i soffan och tittar på ett program för överbegåvade barn. Hehe! Kanske inte låter så interssant, men  det handlar om massa barn som är jätteduktiga på olika saker. En te.x kan åka jättebra konståkning, en megabra på piano och fiol och en på schak en på matte m.m. Riktigt häftigt faltiskt ;-)
 
puusss

La surprise

Nu tänkte jag berätta om överaskningsfesten från i fredags som Vi hade för Erika (N alltså) som fyller 14 imorn egentligen.
Först måste jag ju berätta att det har var megat planerat. In i minsta detalj (sickan...hehe) aa. Och egentligen skulle jag inte ha kommit till skolan i fredags frö jag var fortfarande sjuk, vilket jag fortfarande är idag, men det blir bättre. Har precis tagit några läkande naturpiller . jaja.
Lite saker jag måste berätta innan jag börjar berätta.
1. Vi lyckades hålla det här hemligt från Norris!!!! Coolt va!? Trodde att jon skulle märka något innan the big day, men nepp, det gjorde hon inte!
2. Vi fixade det här helt själva!!! Ingen vuxenhjälp och stuffs.aa. (Förutom Erikas pappa som vi höll kontakt med i veckan)
3. Jag var sjuk hela veckan så mina KÄRA KOMPISAR<3<3<3 fick fixa allt med shoppingen och så. Men jag försökte hjälpa till så mkt jag kunde iallafall<3<3<3

Nu ska jag berätta...

Efter skolan som slutade klockan halv två åkte jag och Erika L hem till Erika N för att börja blåsa ballonger. Vi fick vänta tills klockan två på bussen etersom att den bara går varje halvtimme. Så innan vi gick till bussen gick erika och köpte creme fresh och en snickers som vi åt medans vi väntade på bussen.
Malin och Julia åkte hem till malin och hämtade lite grejer. Teresa, Linnéa och Leonor åkte till Teresa och hämtade maten och Emma åkte hem till henne och hämtade lite mer grejer. Joanna tog med sig Erika till stallet så att hon inteskulle märka våra förberedelser eter som att den här suprisen skulle vara  hemma hos henne. Noga planerat med utlagda nycklar. Vid halv tre tror jag kom väl typ alla och förberedelsarna sattes igång på allvar. Efter som att Erika fyller fjortis skulle vi ha typ O´Prinsess/Barnkalas tema på hela grejen. (haha) Men så blev det iallafall. Så nu pyntade vi med typ 100 ballonger, rosa prinsess serpentiner, en jättestor rosa girlang, massa godis chips och massa mat. Vi hade rosa sugrör med prinsess kort på, Teresa hade fixat bilder på olika prinsessor och klistrat på glasen och skrivit namn på (jag blev askungen), vi hade en jätte söt prinsesstårta med typ askungen och snövit på som hade kostat 129 kr och köpts på Coop men var svinäcklig, men strunt samma! Det var den tårtan som var grundiden för hela grejen. Julia hade nämligen sett den på coop när hon varit och handlat och det var då hon kom den briljanta iden med en sån här fest! Vi hade glass, fruktsallad också. Och till varmrätt åt vi Tacos. Men det blev massa över av allting (Erika får äta tacos hela veckan, med allt som blev över ;-)

Hela tiden höll vi kontakt med Joanna som skulle ringa lite diskret när de var på väg hem. Men sen på eftermiddagen när de är i stallet ringer hon oss och är helt förskräckt! "Erika har bestämt med sina kompisar från stallet att dem ska gå på bio ikväll, och hennes pappa sa att det var okej, fast han vet om den här festen!" Det blir lite kaos men sen har vi förstått att hennes pappa bara sagt att det var okej för att hon inte skulle misstänka något (vilket ledde till att hennes kompisar trodde att hon skulle gå på bio med dem och det fick hon ringa och avboka sen.) Sen plötsligt ringer Joanna igen. De är här om två minuter!Alla blir helt uppspelta och någon klantig välter hela  skålen med massa mynt som stog i en hylla!!! Hjäälp! det är helt kolsvart för vi har släckt alla lampor och Erika kommer om en minut och deras mynt ligger utspridda över hela golvet! Men vi skuter undan dem under byrån och strunta i dem så länge så mkt som det går.

Sen hör vi Erika låsa upp dörren och kliva in (med joanna efter) och då tänder andra Erika lampan och vi alla skriker "Surprise!!!!" Och börjar sjunga "ja må du leva...". Erika blir jätte jätteglad!!!! Hon ick fram och tillbaka och skrattade och sen blev det pussar och kramar!! Sen var det bara att börja käka. Efter att ha gått och småätit av godiset och chipsen hela eftermidagen var inge särsklit hungrig (med undantag för Teresa), men en tacos slank ner för min del iallafall. Sen när vi sitter och äter undrar någon varför inte Erika tar köttfärs på sin tacos. Då säger hon "Jag gillar inte köttfärs, iallafall inte på Tacos" arrgh!!! Men jaja vi älskar dig ändå! Men jag måste säga att hon är rätt kräsen. När tårtan var köpt fick ve reda på att hon inte gillade tårta och på listiga sätt frågade vi vad hon gillade. "Chokladglass" Då köpte vi det. Men sen säger hon  "jag gillar inte paketglass.." arrgh!!! Men då köpte Leo tror jag det var en magnum åt henne innan Leo kom hit idag. Och den dög! :-)

Sen blev det dans och lekar i några timma (kom ihåg att det var barnkalas tema på festen) Men aa det kanske inte var så barnkalas i slutet men det görinege. Men jag kunde inte vara med och dansa för jag var ju fortafarande sjuk :(men jag satt i fåttöljen med några filtar och skrattade inombords och utombords åt mina ibland crazy vänner ;-) Juste hon fick lite paket med smucken också som jag tror hon gillade. 
Sen blev det  såklart lite heta linjen och snack  och tillsist tråkigast... städning :( Men det gick snabbt ändå. Vid halv tolv kom Julias mamma och hämtade oss och jag fick skjuts av dem. Tack så mycket!

Festen blev jättelyckad tycker jag och det tror ja Erika också tyckte!!! Hoppas jag!


Här är lite bilder från kvällen:


Tyvärr har jag inte så mycket bilder från dansen och kvällen men Joanna har och jag kanske kan sno några av henne senare.




Erika blev glad!!!!!



Emma, Teresas och Malins Gaygala som de gjorde ett litet framträdande med. Det här är bara en liten del av den;D
 


puuussss

Tjabbalabbaloobii!

  Sitter i skolan can not wait!!!!!!

Dator i famnen

hallojsan!
Idag var jag också hemma från skolan, som jag har varit sen i måndags. Hela dagen har jag typ spelat tv-spel. Crash bandicot och Crash team racing.image42

Faktiskt riktigtkul!

Nu sitter jag vid datorn somsagt framför tv:n och kollar på Rea. De snackar om klädregler i skolor. De går till rektorn och snackr om det. haha.

Idag fick jag en sån här burk me d gelehjärtan av mamma och peter. Alla hjärtans dag är ju imorn men vi åkte till pappa idag så då fick vi av mamma i morse. Mumsigt. Har redan ätit upp hälften :D Mums!

image43


Hoppas jag kommer till skolan imorn! Vill verkligen det!!! vi ska ju på bio och så med skolan imorn. Och sen tror jag väl jag och några kompisar ska stanna istan. Eller, ska vi det kompisar? Hihi.

Puusss

Skidstaffet

Har precis kollat på skidstaffet. Sverige kom fyra. Tre sekunder efter trean och bronset, irriterande! Speciellt eftersom att jag satt där i två timmar och tittade! Jajaja! Övar glosor. 12 A4 papper fulla med glosor! Från spnska 13 o 14 och enegslka 13. Mkt är det och svåra med! Jaja nu ska jag ringa och kolla hur det går.

puussss

God morgon

Hallå där kära vänner!
Nu sitter jag här hemma framför tv:n och datorn och har jätteont i halsen. Sablar att det skulle vara just idag! Har precis ätit scones och te. Det var smaskigt. Antar att mina vänner i skolan siter och käkar lunch nu. Hehe jag har ju precis ätit frukost. I morse vaknade jag av min väckarklocka som jag hade glömt att stänga av igårkväll. Typiskt! Asså jag vill bli frisk nuuuu!
Hörs snart igen!

puussss

Hello

Jag kan inte komma till skolan imorn. Aarg, ... eftersom... ;-)
MEn vad ska jag göra imorn, jag är så rastlös. Det ända jag har gjort idag är att titta på tv och vara inne på datorn. Jag har vart inne på emma teresas och Malins blogg och Julias blogg typ trehundra gånger och hoppats på att de ska ha uppdaterat deras blogg men varje gångjag klickar på deras snabblänk i listan över min favorithemsidor i explorer sidan så såg jag besviket att de inte hade skrivit något. Ett inlägg under hela dagen! Snälla skriv mer imorn! Vad som helst bara ni skriver! det är såå trist att vara hemma och vara sjuk! Och om man hör av från er blir det mycket roligare!!!

En till sida som jag kollat 300 gånger idag är sdr sidan . Väntar på att resultaten från tävlingen ska komma upp där. Jag vet ju egentligen redan vilka platser vi jag kom på och att jag gick upp en klass och så men det känns liksom mer verkligt när man ser det på sdr!

Men som sagt malin, emma, teresa, julia skriv mer i era bloggar imorn, Please! Och ni andra och ni får jättegärna komentera i min blogg<3<3<3<3

pussssss


Och en till :D



World of warcraft!

hahahahaha



Så himla rolig!

En till askul om typ world of warcraft


:D

Melodifestival m. Bj.

Om det var ngn som missade denna scen från melodifestivalen med björn gustafsson måste ni titta här nu!


:D

Me love Björn

Asså han e bara för rolig. Sitter här hemma och skrattr (kraxar) så jag haahahah.



;D

Hemma från skolan

Jaha då var jag hemma från skolan idag. Fortfarande jätteförkyld och ont i halsen. Men jag har fått tillbaka lite av min röst vilket är tur för annars skulle det ha blivit rätt jobbigt när det ringer. Hihi.
Idag tänkte jag bara ta det lugnt såklart, kolla på film, kanske sitta vid datan lite till om jag orkar och så. Hoppas jag kan komma imorn till skolan eftersomm....ni vet..... aaa. ;-)
Orkar inte skriva mer nuu


Atshooooooooo!

Tappat rösten

Jag visste inte att man verkligen kunde tappa rösten. Jag menar visst har man hört om det, men jag trodde typ att man sa så till at man var jättehes och så men nu har jag VERKLIGEN TAPPAT RÖSTEN. Mamma kom in hit nyss och frågade en sak och när jag skulle svara kom det liksom inte fram några ord fast jag försökte. Nått ljud kom efter ett tag typ något rasp men nu kan jag verkligen inte få fram ett ljud läskigt really! Eller hur! Okeej, nu ska jag inte prata mer ikväll i hopp om att min röst vill tillbaka till mig så snabbt som möjligt!

Good natt!

puusss


Singing bee

Har precis tittat på singing bee. Faktiskt ganska kul! Idag vann ng´n tjej 20 000 kronor, men jag tyckte att det var lite för svåra låtar i penningjakten men jaja.

Har väldigt ont i halsen så jag kommer inte till skolan imorn, men jag måste väl ändå jobba lite eftersom att jag ligger lite efter. Ska nog bara träna lite spanskaglosor och så. Längtar tills nästa danstävling den 8:e mars i Falun! Då ska vi bo på hotel! Ska bli jättekul! (*Dansnörd*) Hihi!

puuusss

Sukis

Jag är jätteförkyld och har ont i halsen och huvet. Jag hade ont i halsen i går morse innan tävlingen och på vägen hem mådde jag inte så bra. Nu mår jag ingebra heller! Kan inte direkt gå på dansen idag. Nu ska jag bädda ner mig framför teven bye!

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiilver Yeeeeeeeees!

Jag gick upp i Silver i singel!!!!

Jag kom 6 av 47 stycken!!!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))DDD

Danstävling Eskilstuna idag

Hallojsan!

Nu har vi precis kommit hem från Eskilstuna. Startordningen var: Grupp, singel, par. Men eftersom vår grupp inte är riktigt klart tävlade vi inte i grupp idag och kunde ägna oss de första timmarna åt att värma upp och stretcha. i singel gick det bra! Så här såg min ording ut:

Normal-  Ca. 50 pers startade i min grupp. Dansade men kom till 2:nd try
2 nd try - Dansade och kom Gick vidare.
Normal - Dansade och kom Vidare. (ca.20 pers kommer hit)
Normal - Dansade och kom Vidare (ca. 15 pers kommer hit)
Semifinal - Dansade men åkte tyvärr ut där. ( Ca. 12 pers kommer hit)

Final - Var inte med :( (ca. 5 pers kommer hit.)

Jag kom alltså på nån av platserna 6-12 av 50 i singel. Och troligen fick jag prick! Och då får jag inte bara dansa på regionstävlingar utan kommer få dansa alla rixtävlingar också! Tänkte förklara lite hur det funkar.


Klasser:

Brons - Börjar man i. (I den här klassen får man inte ha glittriga kläder, inte kicka inte vara på golvet, spagat och split m.m.
Silver- Behövs två prickar i brons för att komma upp till silver.
Guld - Det behövs två prickar i silver för att komma upp till Guld
Star - Det behövs tre prickar i guld för att komma upp till star.
Superstar- Det behövs typ 5 (eller om det var tre, kommer inte ihåg) prickar i Star för att komma upp till Superstar-nivån. Superstar är Sveriges Elit och representerar sverige utomlands.
 
Det är Jättesvårt att komma upp klasser! För det är hög konkurans

Åldersindelning
Disco singel och par:

åldersgrupp

barn 1

barn 2

junior 1

junior 2

ungdom

vuxna

ålder

8-9 år

10-11 år

12-13 år

14-15 år

16-17 år

18-år


I grupp är det A-klass och B-klass och indelat  -11år 12-15 år och 16- Man börjar i B-klass och behöver tre prickar för att komma till A-klass. I grupp är det typ omöjligt ;-) Typ alla är i B-klass förutom Sverige Elit.

Vilka får prick?

  • 6 par eller dansare --> prick till 1:an
  • 9 par eller dansare --> prick till 1:an och 2:an
  • 12 par eller dansare -->prick till 1:an - 3:an
  • 15 par eller dansare -->prick till 1:an - 4:an
  • 18 par eller dansare -->prick till 1:an - 5:an
  • 21 par eller dansare -->prick till 1:an - 6:an
  • 27 par eller dansare -->prick till 1:an - 7:an
  • 33 par eller dansare -->prick till 1:an - 8:an
  • 39 par eller dansare -->prick till 1:an - 9:an
  • 45 par eller dansare -->prick till 1:an - 10:an
  • 51 par eller dansare -->prick till 1:an - 11:an
  • 57 par eller dansare -->prick till 1:an - 12:an

  • Jag dansar alltså i singel i Brons Junior 2 men hoppas hoppas hoppas att jag gick upp till silver eftersom att jag kan ha kommit på prickklass.


    I par var det första gången i silver och nya dräkterna och J2 det var bara tio par med idag. Eftersom att det var så få blev det direkt semifinal och då dansade vi och sen skulle fem av dem vidare i final men vi kom inte vidare tyvärr. Men de tvar ju första gången i silver som sagt.

    Här är lite bilder från dagen och jag slänger med en från köping  förra året också.

    Jag och Emma        Jag      Jag        Jag    Dräkterna bakifrån
         
    Det var inte så här mörkt, men kameran var lite knäpp så det blev jättemörka bilder tyvärr. (Och röda ögon ;-)
    Tyvärr blev det inga bilder på när vi dansade för det filmade vi istället.


    Lite bilder från köping förra året (Rätt fula men ändå)
    Dem med vita dräkter på kortet är min låtsassyrra Fanny (den blonda) och hennes parkompis Sofia (Star). Hon som står bredvid mig är Fannys Bästis kompis Alice. I mitten är jag och min Parkompis Emma. Här kom vi två och det var här vi gick upp i silver.




    Puuusss


    Faktiskt inte ´trött

    Jag är faktiskt inte såå trött. Har precis sminkat mig och ska våffla håret nu, återkommer i e.m.

    fem på morron

    Dräkterna hämtade vi idag. de vart ganska bra. Några små justeringar till Falun måste göras men vihinner inte fixa det tills imorrn eskilstuna. Ska allafall upp 5 imorn och våffla håret. Åker halv sju imorn hemifrån. Upptadetering i kväll om tävlingen kanske lite bilder m.m. Men nu måste jag bara gå och lägga mig. Måste bara packa det sista

    pusss

    Natti

    Tänkte gå och lägga mig nu! jag ska kolla om man blir piggare om man går och lägger sig vid halv nio ist för halv elva. Måste prova det! Är nog bra inför tävlingen, men kommer ändå inte somna förrän om några timmar men kan alltid försöka!

    Tjeeeena mors!

    Nu har vi vart hos skräddaren och hon ba "Mina TRE symaskiner har typ gått sönders å ni får komma tillbax imorn och hämta dräkterna, är det okeej?"  ååååååååhhhhhhhhhhhhh!!!! Tävlingen är ju på lördag och vi behöver ju dem absolut senast imorn för vi åker 6:30 på lördag och tänk om dräkterna inte passar imorn!? Då är det kört...... Hoppas de passar!!!! Ska allafall tävla i Eskilstuna på lördag. insläpp 8:00. Hope singel es först och par sist. Får se om jag hinner fota dräkterna innan tävlingen och lägga ut på bloggen. Ska försöka.

    puusss 


    Måste tonight

    Måstelista

    Dusca 
    Måla naglarna
    Äta äpple eller apelsin
    Helst dansa lite också om jag hinner.

    Mer var det inte. aaa.



    kl 21:06
    Måstelista

    Dusca (x)
    Måla naglarna (x)
    Äta äpple eller apelsin - ska straxt
    Helst dansa lite också om jag hinner. - hinner inte i kväll

    men godnatt. orkar nog inte skriva mer ikväll.

    puusss

    Nyttiga

    Nu ska jag börja att vara nyttig. Idag har jag faktiskt inte ätit en enda godis! Wohow! Men jag hittade en artikel i dn där det står lite extra bra saker för kroppen här är några:

    Tomat eller tomatsås alt ketcup
    Apelsin
    Äpple
    Linfrö
    Spenat
    Granatäpple
    Havre
    BLÅBÄR - Jättenyttigt
    Broccoli
    Lax
    Olivolja
    Mörk choklad minst 70 %
    Vindruvor
    Baljväxter, typ bönor ärtor och linser
    Nötter
    Lök
    Yougurt
    Frön

    Ät mer av dessa och håll dig i form!

    puusss

    Prov

    Idag hade vi prov i Jag 4-sex och samlevnad direkt efter bg. Först sa dem att vi bara fick en timme men det var ett jättelångt prov på ca 10 sidor den här gången så vi fick sittalängre. Jag satt nästan tre timmar. Jag hade väldigt ont i fingrarna eefter!!!!
    Sen var det iallafall god lunch med ngt kött och grillpotatis. Missade svenska kp på grund av att det tog så lång tid med provet så fick gå med f  ist.  jobbade bra och är nästa klar med 13 i eng. Yes! Iförsig skulle jag ha redovisat det den här veckan, men jag kanske hinner det faktiskt!
    Efter skolan åkte jag och linnea hem till henne och sjöng sing star . Det var kul! :-) 
     
    Har precis suttit och skrivit i min femårsdagbok från typ tre veckor balåt tills nu för att jag hade glömt och skriva. aa. Det fick bli lite lögn hehe men eftersom att jag har denna kära blogg kunde jag titta tillbaka och se vad jag hade gjort nästa varje dag iallafall ;-)

    puusss

    Goder morgen!

    En sak som är lite coolt är att annika jobbar på företaget som ligger isamma hus som min skola. Vilket betyder att jag kan åka med henne ibland när hon åker till jobbet. Det är faktiskt coolt att hon jobbar där! Eller hur?

    puusss

    Fyra. Trött

    Igår var jag och dansade. Idag med. Igår efter dansen skullle vi åka till gäster. Vi åt middag där och jag och nåra till tittade på en skräckis som hette Babies room. DEn var jättebra. (Jag gillar skräckisar har jag kommit på så vi kan ha skräckismarathon :D) Sen efter skräckisen sjöng typ alla familjerna singstar till klockan fyra, vi åkte typ hem efter det men snacka om att jag var trött när vi kom hem. Men ikväll kommer jag säkerrt inte kunna sova eftersom att jag gick upp ett idag men jaja. Ikväll ska jag kolla på en film som börkar vid noi men nu måste jag sticka Shoo!

    pusss

    Let´s Dance

    Nu har jag tittat på Let´s Dance och sässongstarten på Hjälp. Hjälp är faktiskt väldigt roligt. Speciellt den här gånen var ju den där felaktiga könoperationen. Den var kul!
    Iét´s dance åkte susan ut eller vad hon hette. Men jag tycker att det var knäppt när Danny satt Brevid han Peter och de ba typ pussades på mun värsta kärlek, men det var nog på skämt me jag undrar om det var planerat eller om det bara blev så. Jaja nog om det!

    puuss

    Väällingbua

    Efter la skola åkte jag Teresa och Linnea till Vallingby. Vi började att tjocka oss lite på Mcdonalds. Det behövdes verkligen...(inte)  Sen gick vi runt lite och titta i affärer och så. Här är det jag köpte idag:

     image28


    Grå bh med spets(H&M) - Pris: 129 kr.
    Brons bh
    (H&M) - Skulle kostat 129. Var read till 98 och sen var det halva på det så den kostade typ 50 kr - Bra va!
    Brons Trosa(H&M) - Skulle kostat 59. Var read till 39 kr och sen var det halva priset på det så den kostade typ 20 kr. Bra det med eller hur?!
    Miniklädrulle - 9 kr på H&M
    Make up Sponge - 20kr på H&M
    Guldiga armbandet - Det här armbandet äe från ur och penns Frost serie. Jaghar velat ha det jättelänge men det har alltid kostat 298 kr och jag tycker att det har varit lite dyrt. Och på alla Ur och Penns reor står det alltid "Rea på allt utom Frost serien" men på den här rean hade dem reat den också så den kostade bara 50 kr nu! är väldigt happy över det. 
    Kedja Silver/Guld armbandet  - Köpt på Ur och Penn. Hade kostat 79 kr men eftersom att det var Rea i hela butiken så kostade det bara 15 kr!!! Asså snacka om lucky day I had!

    Här är en till bild av armbanden:

    image29


    Puusss! Hörs senare!

    Måste bara skriva en extra tanke till stackars Malin som ligger hemma ch är jättesjuk! Stackare Malin!<3<3<3 Krya på dig!


    Alla borta igen

    Det är lite konstigt för ingen av mina kompisar har jag sett den här morgonen. Det är lite konstigt. Nån borde ju iallafall vara här. Och vi börjar liksom om en minut. Men nu måste jag fixa min nagel för den gick av. Ska bara säga en konsit sak till. Igår var min lillebror och hans klass tvugna att åka till badet (alltså stranden utomhus) och bada. Visst är det knäppt. De blev tvugna för att det typ var bra att känna hur kallt detvar ,men liksom att hoppa i och bli heltblöt och typ frysa ihjäl.

    puusss


    RSS 2.0