Pankisar 5-7

Idag har jag haft en sån där onyttig kväll igen. Jag har precis ärtit pankisar. Jag och Axel började laga klockan fem och vid halv åtta satte vi oss och åt. Det är rätt jobbigt att steka pankakor. väldigt långtråkigt.

Jag tycker synd om Malin som ligger hemma och är sjuk! Krya på dig Malin!

Jaha idag har jag iallafall valt vilken låt jag ska sjunga på den där grejen. Heaven med Bryan Adams. Den är bra. Men jag ska sjunga den lugnare än orginalet tror jag iallafall. Det beror på vad kompet tycker ;-).

Nu ska jag titta på Supernanny Bye! Puuss

Jitterbuggare

God morgon. Asså jag satt och skrev ett jätte långt inlägg igår och så blev det något fel på nått sätt så att jag loggades ut och sen när jag skulle logga in igen gick det inte. Men här kommer iallafall ett inlägg från igår.


Efter skolan åkte jag och Malin och Teresa 118 och det var tänkt att vi tre skulle hem till Malin och baka. Men när vi är vid Teresas station kommer hon på att hon måste hem för att hennes mamma typ var ledig eller nåt så det slutade med att Malin och Jag åkte vidare ensamma. Väl hemma hos malin tog vi fram en bakbok och började lea ett recept.
Vi hittade ett efter ett tag som Hette jitterbuggare. Det "lät" enkelt. Med inte så många olika ingredienser och så. Först plockade vi fram vad vi behövde och började med att försöka att bara få ur ägggulan ur ett ägg för man skulle typ bara ha en äggula och inte vita. men det misslyckades totalt och vi hällde den ägggeggan som inte var utsmetad på bordet i en bunke. Efter några till försök klarade vi det. Vi la äggulan i bunken som vi skullebaka i  men då hällde malin ner äggvitan i den där bunken med ägggegga. Hon trodde typ inte att vi skulle ha den men sen såg vi att det stog att man skulle ha äggvita lite senare så då var det bara att fortsätta att kläcka och fördela ägg gulor och vitor ;-) 
Sen kom vi på att äggen som hade blivit över alltså den där bunken med alla spillda ägg kunde användas till at göra en omelett så att man slapp slänga äggen. Vi gjorde en god ommelett med skinka ocst och tomat.
Vi tänkte också att när vi väl höll på att kläcka ägg kunde vi lika gärna  göra märänger Så det gjorde vi. Man skulle vispa dem så att man kunde hålla bunken uppochner med smeten i utan att den ramlade ner. Och som tur var lyckades vi på första försöket. Sen bakade vi allafall i typ två timmar och tillslut stog vi med jättesmala bruna konstiga äggluktandeochsmakande marränger och goda jitterbuggare. Jitterbuggarna var faktiskt väldigt goda. Men marrängerna smakade inte gott. m,en efter ett tag satt vi båda och måde illa av att ha ätit så mkt. Då gick vi ut med nisse. Sötizzen!!!

puusss


Skolis

Nu är jag i skolan.Det är väldigt bra att vi har så många datorer här för annars hade jag aldrig kunnat skriva is kolan. Jag åkte med mamma och vi hämtade julia och leo vid vanliga. Nu ska jag läsa lite annat

puusss

Tv-night

Först kollade jag och mamma på Gossip girls. Rätt bra! Nu sitter vi och tittar på i huvudet på Gynning. Idag handlar det typ om att hon åker tillisrael och vill bli jude. hon är rolig hon tycker jag och hon säger typ tillalla "Du är den häftigaste människa jag har träffat". Efter det ska vi kolla på slutet av 50 first dates. Den är jättebra! jag har sett den förut, mamma har inte sett den så jag ska förklara vad somhar hänt så ska vi se slutet.

puusss


Läst klart !!

Nu har jag varit jätte duktig. jag har läst klart pjäsen på steg 14!! Wohow! Idag har jag varit i skolan och sen åkte jag direkt hem. Malin ringde när jag var på bussen hem men jag orkade inte åka tillbaka när jag nästa var hemma. Sorry!

Jag tycker att det skulle vara skönt med lite lediga dagar mitt i veckan. Typ att insdagen var ledig också. Det hade varit skönare så slipper man anstränga hjärnan så mkt en hel vcka i skolan. Jag har faktiskt hört att det var en som bara hade en hjärna som en valnöt image27och hans hjärna blev överhettad av anstängning! Jaja nu får vi hoppas att min (Och er) hjärna inte är lika lite som en valnöt, men tänk om. DÄrför borde man få en ledig onsdag varje vecka. (Jag borde prata om det här med typ statsministerneller någt, eler hur?!)

puusss

´Swweet shirt

image26
Gullig tröja med typ mikrofontryck från ellos.

Skräddaren

Okeej, idag har jag varit hos skräddaren med emma. Vi måttade och lämnade in tygerna till dansdräkterna. de kommer nog bli jättebra. Silver och svart, djup rygguringning o.s.v. Vi kommer att få komma och prova dem om några dagar och då kommer hon ändra om några mått är fel och så. Sen får vi dem iallafall innan tävlingen. Perfekt!

Nu hjälper jag Emma. Hon vill också starta en blogg. Hon har väl proffsiga jag och blev lite sugen på det då! hehe :-)  Men jaja nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar med sin header så att jag kan gå upp och hjälpa henne att få den på plats, samtidigt som jag skriver det här inlägget. Ehehe.

puusss

Lunch

Idag var det ganska god lunch. Köttfärssås eller biffstroganoff. Jag tog biffstroganoff.  (Teresa åt som vanligt som en häst ;-))Vi blev klara med kursen innan lunch! Fett bra så slipper man tänka mer på det i veckan. Ikväll vid halv sex ska vi till skräddaren och få våra danskläder sydda. Tävlingen är ju nionde febr. Så det är på tiden. Sen kommer det typ vara en tävling varje månad och den i juni är i Globen! det är faktiskt lite coolt faktiskt! Nu ska jag titta på lite andra sakaer. Puusss

... Kolla in sidan!

Coolisar   - Kanske lite gammal sida men kolla den ändå!



.


Good morgon!

Idag ska jag gå vid halv nio och så hämtar Julia och ehnnes pappa tror jag upp mig vid busshålpl. Tack så jättemkt Julia och hennes pappa! ;-) image23Annars hade jag gått för 5 minuter sen och nu kan jag sitta och titta på the voice och blogga! :-)
Jaha Ikväll ska jag och emma och mamma åka med våra nya tyger till skräddaren. Där vi ska måtta och allt så att skräddaren sen kan sy upp våra dansdräkter. Jag hoppas verkligen dem blir bra! Dett måste dem bli!

 

Puusss

Shooooo!

Hallojsi!
Då var det söndag och skola imorn igen. Oh no! jag vill ha mera helg. Sova länge..vad skööönt....... Men jaja imorn får vi iallafall komma tillbaka till vår riktiga basgrupp ihgen och det är ganska bra tycker jag. Idag har jag dansat lie på morgonen. Vi lunchade i solen och fick sen gratis fika på ett fik i riddersvik. De var jättegulliga och sa att vi var deras sista kunder och att vi kunde få deras sista fika gratis:-). Me like gratis!
En annan sak som är gratis är ju gratis bio. Bli medlemmar där och få gratis biobiljetter. Klicka bara på den här länken. Då blir du värvad av mig. Och om du blir värvad av mig får du 25 bonuspoäng!!!  Gratisbio  Me like Gratis ;-)

puusss

Mussiiiiik

nu sitter jag och laddar över lite ller jag menar MYCKET musik till min mobil. Först fick jag 94 låtar av emma och sen tog jag typ lika många av mig. Mina högtalare till mobilen var JÄTTEBRA! Det var verkligen jättebra ljud! Bättre än stereos, ipodgrejs och allting! Promise.

Här är de fantastiska högtalarna:

image21
och här är min mobil ;-)

image22


Lite vår/sommar mode från Ellos

image19
Några söta grejor iallafall

Hallopp!

Har dansat en stor del av dagen och varit och fikat en sväng och nu har vi gäster. JAg tänkte kika in lite på ellos och kolla om jag hittar ngt fint. Chao!

Kööööööör

Har precis varit nere och sjungit. Nu väntar jag på att vi ska börja. Nu börjar vi, måste sluta chao!

Äckel oxjärpar

Asså usch vilka äckelbiffar det var idag. typ brosk i. Fast teresa sa att det var lök. Allt var som vanligt, teresa åt som en häst,Vi gick och åt tidigt jag gjorde kattmat av maten och aa allt var som vanligt.

Jag har faktisktr redovisat engelskan nu. Jag är bäst! Jag fick komentar typ: Suveränt. Jättebra dialoger!" ;-) Skrytit men vad *.

puusss

Skolan

Nu är jag isskolan! Det var fett skönt för vi brukar alltid bli insläppta klockan halv i dag men vi blev insläppta 20 över. woohh. Jag och leo fick skjuts av mamma<3<3<3 Men nu kommer leila. puuussss

God nattis

jahapp. Då var det kväll igen. SKa fixa lite med min mobil och sen får jag väl gå och lägga mig. Imorn kommer jag nog ha träningsverk iallafall! Puusss

Spagat-here I am!

Nu måste jag bara säga att mitt tjatande om spagat här i bloggen har äntligen gått i uppfyllelse! Har tränat hela eftermiddagen och nu kan jag. Detvar mkt tack vare det jag lärde mig i kung fun igår. Alltså är det också Leos förtjänst! ;-) Är iallafall väldigt glad nu! Plus att jag gickin och kollade på gratisbio igen och jag hade fått tillbaka mina poäng. Plus att jag gjorde klart engelskan idag. Plus att vi ska äta panakakor idag. Nu känns allt så bra!

Jag ska bara säga att i förra inlägget skrev jag lite om att ingen komm till vår bg. Jag väntade lite till och ingen kom så jag gick innan läraren kom och då hann jag med 30-bussen!

puuussss!!!!!!!

Bg....

Väntar på att någon lärare ska komma och ha bg med oss. Alltid sena så man måste sitta och vänta. Idag har jag faktiskt blivit klar med engeleska vilket är väldig tur. Hoppas Leila kommer imorn så att jag kan redovisa. Igår lärde jag mig också ett nytt knep att gå ner i spagat eller iallafall ett nytt sätt att träna på. SÅ när jag kommer hem hade jag tänkt träna spagat. Men jag vet inte im jag órkar men jag måste. Måste träna till tävlingen också. den är ju faktiskt om bara typ 2 veckor 9 februari. Vi måste ju hinna till skräddaren också. Hur ska vi hinna??? Asså allvarligt nu tänker jag snart gå om ingen lärare kommer!

Hiaya!

Hallojsan!Igår var jag med Leonor på kung fu! Det vra liksom en sån här gratisgång. Efterskolan åkte vi hem till henne och åt mellis och sen så satt vi lite vid datorn och sen kome hennes "morbror". Hehe eller vians mamma ;-). VI åt iaf snabbt middag och sen hade vi två minuter på oss till bussen. Jag hade fått en gratischeck på statoil för en läkerolask, så då tänkte jag springa in på statoil. Och sen hörde jag leo ropa "Bussen kommer" Aaa tänkte jag så jga bara la checken på bordet och sprang ut utan att han han knappa in ngt eller nåt men vi hann iallafall till bussen. Tur. Sen skulle vi till Kung fun då. Den låg i solna centrum. Så vi tog direkt till Solna. Vi gick av några stationer inna när de sa "Ankdammsgatan" vi skulle ju till Ankdamsgatan 2, trodde vi iallafall. Vi var framme halv sju. Vid kvart i hittade vi äntligen ankd. 2. Men dåinsåg vi att det var ett privathus. "Vi ba va?!" Och så ringde leo sin pappa och det visade sig att det var nummer 21! aarrrggh! Så vi sprang.- Och det var verkligen omöjligt att hitta kung fun. Vi sprang runt i hela solna och frågade alla men alla ba "Nej vi vet inte". Men guud! Sen tog vi lite bussar hit och dit och tio över sju (10 min försent) hittade vi nyummer 21. Men då var det inte där heller! Men då fattade vi att vis skulle gå runt huset! Så vi gick runt och där inne var alla i full gång att uppvärma. Tränarna sa att vi skulle komma in så vi gick in. Vi la vår jackor påen sida och gickoch ställde oss. Nu skulle vi göra massa övningar och vi fattade ingenting. Vi skrattade hela tiden. Och sen sa en till oss "Det här är proffssidan, vi som har tränat i 20 år, nybörjarsidan är där borta" Men gud vad pinsamt. Vi hade ställt oss på proffssidan. Kung fu hallen var liksom indelad i två halvor. Tränaren tränade två grupper samtidigt. och vi hade ju liksom Leos gamla kung fu tröjor så de trodde säkert först att vi var proffs. Men så fort vi satte igång sa de att vi skulle byta sida! Sen bytte vi iaf sidda och började träna. Hiya! Sen skulle man typ sparka och hoppa ner på´marken och typ brotta ner sin "fiende" Min var då leo. Men då hamnade hon på mitt ben så jag ba "aaaj" Då sprang tränaren fram till mig och ba "vad hände?" jag ba "min muskel bara vred sig" och han trodde typ att mitt ben hade gått urled. Så han tog tag i benet och började dra och knäcka och DET gjorde ont. Jag ba "asså jag har inte gjort illa mig så mkt" Han ba "Joo,joo" Han var liksom chinese så han förstod inte allt man sa och vi förstod inte allt vad han sa. hehe. Men sen fick vi fortsätta. Och hjälptränaren ficks hjälpa oss hela tiden. iallafall mig. Men leo lite också. Och han förklarade typ samma sak för oss fem gånger men vi fattade ändå inte! :-) Han gav oss trötta blickar rätt iofta kan jag säga. Sen skulle vi meditera i slutet. Och alla gjorde tillsammaans då. Proffsen och nybörjarna. alltså vi. JsSå skulle man vara helt tyst, och jag och leo höll på att garava ihjäl oss. Sen sa han att alla hade varit bra på kung fun. och så tittade han på mig och sa "eller på dans" Jag hade liksom dansat kung fu rörelserna. hehe. Inte med flit men om man är van blirv det liksom så. Jajaj tränaren var iaf jätteproffsig måste jag säga och ja juste. En gång när han visade oss en spark stog jag lite ivägen så han sparakade mig rakt på benet. Och han hade stenhårda ben kan jag säga "aajjjj!Sen sprang vi till bussen.- hann precis m,ed! tur. Sen somnade vi typ på busseb´n och sen sa dem^rdkl. Så vi ba sprang av.Sen kom vi hem och gick och la oss!

Jätterolig dag leo!!! Love you! puusss

Hallojsan

I Fredags var jag med några kompisar efter skolan. Vi var liksom utelåsta så vi försökte bryta oss inmendet var rätt svårt så vi fick vänta tills hennes syrra kom. Sen skulle vi egentligen åkt til malin men vi han inte-
Igår var jag hos Emma på kvllen. Vi kollade på film och åt godis och Glass. mmmm. :-) Det var jag ,Emma och hennes kompis Leonora.

Puusss

Info möte

Igår var jag Linnea och Leo med på ett info-möte där de nya sexorna som ska börja i höst kom. Vi fick beställa vad vi ville från en kina restaurang. Alla vi beställde kyckling, ris wock med cahcsewbnötter. J'ättegott. EMnn det var mkt så det blev över massa. MEn leo tog hem det. Vi kom till skolan vid fem. Då fick vi först hjälpa till att städa. Inte Så kul! Men sen fick vi hjälpa till med att plocka fram fika och blanda saft. Vid sex åt vi maten. Vi satt vid bananbordet lärnana och vi. Sen vid halv sju hade vi genrep och tog på namnskyltar. Sen när alla kom fick vi stå och hälsa alla välkomna. "Hej, välkommen, vill ni ha lite saft, frukt och kakor?" . Sen höll leo på atts äga att jag var en mobil med "Två knappar och tumgrepp." Haha! :-) Sen var dt själva mötet. Det höll på i 45 min. Och vi pratade i slutet. Sen skickades våra kompendier loggböcker och arbeten runt och sen komm alla och frågade massa frpgor. Allt var faktiskt hjättekul. Sen hade vi varit så duktiga så vi fick biobiljetter av skolan! Chao, måste jobba nu! puusss

Skolan

Nu är jag i skolan igeeen! Alltid skolan. Det känns som samma varje dag. allla dagar lika danna. Gå upp, åka till skolan, åka hem, gå och lägga sig. Och lite mer detaljer såklart ;-) Men nu tycker jag iallafall att det känns som en sån här vabnlig, dag....åh! Hoppas det händer ngt riktigt kul i skolan idag. Typ att det börjar brinna eller ngt. Eller kanske inte... Jag åkte iaf till skolan med mamma idag. Plockade upp julia och Leo. Linnea är väl forfaarande sjuk. Kommer du ihåg achmed achmed, Leo!hahaha

Gynning

Har precis tittat på " I huvudet på Gynning". asså det var jätte kul tycker jag. Det ska jag absolut kolla på nästa gång. Idag handlade det typ om Barn. Småttingar, söötizar!. Carolina Gynning kanske inte är smartast i stan men hon är helt klart underhållande i sitt roliga program:).

Nu tänkte jag iaf försöka sova. Skulle vara bra om jag somnade lite tidigare i dag än i går. Då jag somnade vid typ halv ett.

I skolan-fort

Nu sitter jag på bg och får egentligen inte skriva men snabbt. Jag åkte med mamma i morse. PlockADE upp Julia och Leo vid rödkl. Men nu måste jag gå för snart ser lasse puusss

:)

Asså jag måste bara berätta idag när vi åkte bussen hem ¨å hände en rolig sak. Leo hade en kompis med sig som höll i en sånt här handtag som finns i bussar. Leo höll i henne, julia i leo och jag i Julia. Det var bara för att vi INTE skulle ramla. Sen tvärstannade bussen. Julia släppte taget om Leo. Det var en väldigt full byuss kan jag säga men ändå kunde alla flytta på sig i 180 när de såg två flygande människor komma emot dem. iaf tvärstannade bussen och julia släppte taget om leo. Men jag höll fortfarande i henne så vi båda flööööög baklngen till typ mitten av bussen och hamna på på golvet på rygg. där låg jag på rygg på golvet i en buss med Julia på mig (som jag hade hållit i )och vi skrattade asmycket och alla i hela bussen började typ skratta  och det blev helknäppt.- ioch sen kunde jag knappt komma upp heller asså hahahahahahah!
Idaag började för övrigt vår nya kurs. Sexualkunskap. Jag 4.
Sen dansade jag och Emma typ hela efetremiddagen och nu ska jag bädda med nya lakan i min säng, borsta tänderna, måla naglarna och gå och lägga mig.

puuusss

Tandis

Nu har jag precis varit hos tandl. Jag kom dit 8 och det tog typ en minut, bara nån flour grej.
Jag bnörjar typ vid nio.  Igår gick jag och linnea en jättelång promenad, för att "få lite frisk luft". Sen lurade vi hennes lillasyrra och hennes kompis(4) haha. Det var kul! Sen tränade jag och emma på paren hela kvällen. Vi tog bort spagaten i mitten och la in den i slutet så vi kanke kan få nån slags stilpoäng ;-) Men nu tkr jag att alla får ta och komma puussss 

Dans-spagat

Jag och emma har tränat på en ny dans till paren. Vi tränade hela dagen igår i vårt dansrum där nere. Idag har jag träningsvärk faktiskt efter att inte ha tränat under julen. Jag ska allafalld gå ner is pagat så inom fyra veckor ska jag kunna det. Men jag tror att jag kan klara det :-) Men nu ska jag äta frukost!

Halloo

Idag var vi på utflykt med skolan. typ sumpan. Först skulle vi gå runt en jättestor sjö, fast vi egentligen inte behövde men "vi måste ju få lite motion"... Sen skulle vi iaf äta. Då sa Malain till Leo. "Det ser ut som att du har en bit rått kött i påsen. Leo ba "ånej min lunchmatsäck har läckkt" och sen tittade hon i påsen så hade hon råkat ta med det råa köttet som de skulle äta till middag istället för lunchmatsäcken! Så typiskt Leo.hahah :) Love you!

Sen fick vi iallafall gå. Teresa, Malin, Emma, Norris och jag gick hem till erika. Hon hade så här jättecoola nagelgrejer så alla fixade till sina naglar lite. Sen skulle ju Malin och Erika börja kriga, men det är ju en annan sak :-) <3<3<3. Sen åkte jag med Malin till hennes teater. Fantasy! hehe:-) Sen åkte vi hem till henne och Emma, teresa och norris om. Då badade vi typ jacuzzi i tre timmar. Fast först käkade vi, Teresa med så vi fick göra mat i stora lass!!! <3<3<3 Sen badade vi som sagt i tre timmar. Sen skulle Erika gå vid halv åtta men vi andra fortsatte bada. Vi gick hem vid typ nio.

Torsdag

Efter skolan åkte jag och linnea hem till henne. Vi bakade en rätt misslyckad kladdkaka (för hård) och en god choklad banan milkschake! Det var gott. Vi spelade buzz medans. Jag vann typ hela tiden (inte)... Sen käkade vi middag. Wok, jättegod! Och sen vid typ halv nio åkte jag hem. Jag fick typ vänta en kvart på bussen. irriterande! Nu funkar iallafall mitt comviq kompis. Yes. Mamma ringde och de sa att det kunde ta upp till 48 timmar innan konton aktiverade så phone house hade inte gjort fel, sorry phonehouse ;-) jaja. Ska gå o ducha nu bye puuusss

Föresten imorn ska vi typ till sumpan med skolan för att "lära känna de nya sjuorna" haha vad roligt (noot ) MEn man slipper iallafall plugga. Men vi skaa vara ute, vid en sjö. jäättekul. Hade nästa hellre vart i skolan. Men vi slutar vid tolv och börjar kvart över nio så det är ju jättebra. Alltså kan jag ta sov morgon till kvart över sju. Yees!

Schooooooooooooooool

Igår hade mamma fixat så att jag fick ett comviq kompis abonemang till min nya smala mobil. Det blev den silvriga men den e oxå bra. Men då skulle man bara stoppa i simkortet i mobilen och så skulle det komma upp av sig självt vilket abonemang. Men då har såklart the phone house glömt att aktivera kontot så då funkar inte sim kortet. arrgh. Osså skickade julia smsm till mig och då fick hon betala för hon trodde att jag hade comviq kompis. jaj. MEn nu sitter jag här iskolan och skriver. Om typ tio minuter börjar bgn. Jag åkte med mammai. skönt att inte behöva ta bussen! puussss


design

Nu har jag iallafall fixat min design litegrann. Komentera gärna och säg vad jag ska ändra om det är nått ;D
puussss

Lite saker jag vill ha nu

image13


Tröja: Ellos.se 249 kr
Vantar: Ellos.se 35 kr-rea
Skärp:Lindex 99 kr

I skolan

Nu har jag precis komit till skolan. Jag åkte med mamma. Det är så bra för hon åker typ förbi min skola så jag kan nästan alltid få skjuts. men sen trodde jag att Leo och julia skulle stå vid busshållplatsen, men de var inte där så då hade de väl redan gått på bussen.Synd. nu sitter jag och väntar till klockan ska bliv halv nio. Jag vet inte var jag ska ha bg, men vi ska dela upp oss i grupper för karin ska ha bg med en anna basgrupp och jag ska i sånna fall gå till ester. Mebn föresten hon är väl ledig nu... Men vems ka jag då gå till. jaja..... Jag får väl försöka hitta Julia. Jag ska ju till samma som henne. ååå kan dom inte komma snart. Det är inge kul att sitta h'r ensam. Alene... haha
vänta, vänta,vänta, vänta.......koooooom nuuuuu!!!!!please,snälla! Men nu går jag ner tills kåpen och letar efter dem

chao puuussss

Skola!!!

Idag ska jag till skolan. Faktiskt om 10 minuter. Jag gick upp kvart över 6. aaaaa. Jag undrar om det kommer att vara en vanlig dag idag eller om vi kommer få slöa-första-dagen-dag. Igår kunde jag inte skriva på kvällen. Jag försökte men det gick inte att logga in. Men men. Nu måste jag nog skynda liiite.
puussss

Lasse åbergs museum och Skola imorn

Idag var jag på Lasse åberg museum:D (Med Linnea) DÄr åt vi lunch. Sen åkte vi hem till henne och va mest inne på datan.

Imorn börjar skolan. Noooo!!!!!
Gå upp tidigt, dusha, sminka mig, klä på mig, äta frukost, bortsa tänderna, gå till bussen, åka bussen, gå till skolan, vara i skolan, gå från skolan till bussen, åka bussen, gå hem från bussen, ta upp nycklarna och låsa upp hemma och gå in. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Kom ihåg länken några inlägg från dett. Bli medlem där.!
puussss

Måste skynda nu

Nu måste jag skynda. Jag ska åka med Linnea till nåt ställe med hennes morfar:) De hämtar upp mej om en halvtimme och jag har inte ätit eller sminkat mej so I have to hurry! Puuussss

God natt

Ska väl fösöka ställa om dygnet som det kallas. Därför ska jag väl börja gå o lägga mig strax. Puusss

Nötter och Outsiders

Nu sitter jag och tittar på outsiders och äter nötter. Nötter är riktigt gott faktiskt.   Outsiders handlar om sånna som lever på andras sopor. Kanske lite ehh...eller jag vet inte...Men nu hör jag att det börjar!
puusss


Hemsidan, igen

Okej, hemsidan jag snackade om är denna Gratisbio -Klicka

Bli medlem där!!!
Jag är själv medlem där och försöker samla poäng. Det är jättelätt att få poäng t.e.x genom att klicka på en länk och sen stänga ner den! Det finns såklart andra saker man kan göra också. Vissa är att man ska köpa saker, men de brukar aldrig jag göra. jag brukar bara göra gratissaker och få poäng. Jag håller på att samla poäng till ett hm presentkort på 700 kr!

Om ni klickar på någon av de här länkarna, alltså blir värvade av mig får ni dessutom 25 poäng extra första gången ni loggar in!

Man kan få biobiljetter, och presentkort på olika summor på affärer som Hm, åhlens, kicks, stadium, Guldfynd, Siba och Ginza.

Biobiljett: 400 p
Presenkort på 300 kr:
1000 p
Presentkort på 500 kr:
1500 p
Presentkort på 700 kr: 2000 p

Jag har redan 113 p och jag har bara varit medlem på den här sajten i en dag. Jag blev medlem igår!

Bli medlem! Klicka bara på länken ovan eller här: Gratisbio

Det är helt gratis att vara Medlem!



Mobil och Busskort

Nu har mitt busskort kommit +. Nu slipper jag åka på remsa allafall :D. Min mobil har oxå kommit. Och såklart var den silvrig! Bara för att jag ville att den skulle vara svart! Men mamma ska kolla om den går att byta annars får den väl vara silvrig då... Vilken färg tkr ni jag ska ta om jag fick välhja som jag nog inte kommer få men iaf?

Idag var jag med Linnea, gick dit precis efter utvs. Gick bra på utvs. Allt bra,typ:D. Är lite sur för mobilen nu bara... 

puusss

Önska mig lycka till

Hoppas att jag inte har gjort någt dumt! Nu börjar jag tänka att tänk om hon tycker att jag har vart dum eller ngn annan lärara. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Men det tror jag nog inte. Hoppas...

Jag måste också påminna alla om att bli medlem på den sajten jag skrivit om i några inlägg nedan.
Vi hörs senare idag då jag berättar hur det gick på utvst.

puusss

Sömnig...

Hod morgon. Nu är klockan tio i sju! Jag hade bestämt mig igår att jag skulle gå o lägga mig tidigt. Jag gick och la mig halv elva så att jag kunde läsa lite också. Men jag kunde såklart inte somna. Jag somnade vid tolv! Då la jag mig på andra hållet bakofram i sängen. Sen vaknade jag typ vi  kvart över två, bytte håll till det vanliga och somnade typ vid tre. Sen vaknade jag vid fem igen kunde inte sova. Sen måste jag ha lyckats slumra till lite grann för vid halv sju kom mamma in och väckte mig. Man kan ju säga att jag är rätt trött...

mitt utv-samtal börjar 8 vi ska åka hemifrån halv åtta typ. Första gången i skolan på tre veckor. Okej bye bye! puusss

God natt

Jag orkar inte ha på datrorn längre så jag säger Godnatt nu!

puussss

Victoria's Secret fashion show

Sitter just nu och tittar på Victoria's Secret fashion show. Väldigt coola underkläder faktiskt. Sen ska ju alla vara så trådsmala men det är en annan sak... Åt pankisar till middag. Mums! Imorn ska jag på utv-samtal kl 8 på morgonen(Jippie!/not!) Sen ska jag nog vara med Linnea. På onsdag börjar skolan,men nu börjar programmet puuss


Hemsidan- Bli medlem!!!

Okej, hemsidan jag snackade om är denna Gratisbio -Klicka

Bli medlem där!!!
Jag är själv medlem där och försöker samla poäng. Det är jättelätt att få poäng t.e.x genom att klicka på en länk och sen stänga ner den! Det finns såklart andra saker man kan göra också. Vissa är att man ska köpa saker, men de brukar aldrig jag göra. jag brukar bara göra gratissaker och få poäng. Jag håller på att samla poäng till ett hm presentkort på 700 kr!

Man kan få biobiljetter, och presentkort på olika summor på affärer som Hm, åhlens, kicks, stadium, Guldfynd, Siba och Ginza.

Biobiljett: 400 p
Presenkort på 300 kr:
1000 p
Presentkort på 500 kr:
1500 p
Presentkort på 700 kr: 2000 p

Jag har redan 113 p och jag har bara varit medlem på den här sajten i en dag. Jag blev medlem igår!

Bli medlem! Klicka bara på länken ovan eller här: Gratisbio

Det är helt gratis att vara Medlem!

Iskall om fötterna

Har precis kommit in från en låång promenad. Jag är iskall om fötterna. hahah:D Sitter och läser en gammal vecko revyn och lyssnar på marie picassos album. nu ska jag nog gå in på den där sajten jag pratade om. Snart ska jag säga vilken det är men inte riktigt nu måste bara fixa en sak först. puuss

God morgon

Trööött. Har precis ätit frukost. =) Idag ska jag inte heller göra så mkt. Ledig hela  dagen. Fast jag ska upp halv sju imorn efter som att jag har Utv-samtal då (8). arrgh. Men nu ska jag nog försöka få lite poäng på en hemsida. Om ni vill bli medlem där så sej till för jag kan värva då så att jag får poäng:) Iof ni vet ju inte vilken hemsida:D Men jag säger det sen... pusss

Gó natt

God natt! Nu har jag sett på två filmer en som hette bad news bears och en annan film som typ hette mysterie lr nåt  aa. Har precis slagit i armbågen. aaaaj. Jag kommer att få "blåarmbåge" :( Men god natt nu. Ska snart gå och lägga mig
puuuss

Tjooo

Nu har jag åkt pulka och ätit lunch. Haha Pulka var rätt kul! Men jaja. Nu försöker jag fixa lite póäng på en hemsida. Vi hörs ikväll!

Min namnsdag!

FÖresten måste jag påmina om att det är MIN NAMNSDAG IDAG!

Chao!

God morgon!

Jaha då var det morgon igen. Fem dar till skolan börjar. Bara att jag har P:H samtal 7:30 på måndag men jaja. Idag ska jag ha en SLAPPAREDAG!!!! Jag vaknade typ nu, läst lite 91:an. Rätt kul. Nu ska jag bara slappa sitta vid datorn, ut och åka pulka! hahaha. Kanske lite knäppt. Men någon gång per år måste man ju åka pulka. Och nu är det ju rätt mkt snö så varför inte?

SKriver mer senare idag See you!

Godnatt

Godnatt allesammans! Pusssss <3<3<3<3

Design- knäpp

Asså jag orkar inte göra nån fin design. Den får bli såhär. Det ser jätteknäppt ut med det blå i det orangee men jag fattar inte hur jag ska ändra har hållit på hur länge som helst!

Får se om jag orkar göra om den nån annan dag annars får den vara såhär.

Hallojsan

Nu har vi precis kommit hem från musikalen The Sound of music. Jag tyckte den var jättebra. Den var med Pernilla Wahlgren som huvudroll. Asså hon är faktisk väldigt duktig! Det enda var typ i början av andra akten så skulle hon äta bröd och så fick hon för stor tugga och så började hon skratta asmkt och hela publiken skratta också det var kul, men annars var det jättebra och nogrant bra gjort.

Innan det var jag och Linnéa iaf på bio. Bee movie! hahahahahah:D. Den var rolig!

Här är mina biljetter från dagen:image12

Ska fortsätta lite med min design nu, försöka få bort det blåa. Hejdooo!


Gó morron

Nu är det fortfarande snö iallafall. Det är bra. Jag hade ju tänkt att somna precis efter det sista inlägget jag skrev igår, men självklart så är det omöjligt att somna just då så där låg jag och stirra i taket till halv två då jag äntligen somna. jaja.
Idag tror jag att jag och Linnéa ska på bio. Eller? JO , så är det nog. Men om du, Linnéa läser nu kan du ringa nu för nu har jag vaknat :D.
Nu måste jag först fixa en ny bild till min så småningom snygga design. Den kanske blir klar imorn eller nåt.

Pussisar


Godnatt!

Godnatt ! imorn ska jag fixa min blogg layout!

Den ska bli jätte bra. Sak allafall försöka. Nu är den rätt ful, men ska som sagt fixa imorn Puss!

Halloo- ngn som känner för att göra ngt?

Har precis kommit hem från stan. VI lämnade tillbaka tröjan som hade kostat 700 kr så då fick jag så mycket att shoppa vad jag ville för. Jag köpte en skiva på Åhlens city och tre typ klänningtröjor på Bik bok. Riktigt bra. Jag behövde lite tröjor så det var toppen.  Vi käkade på ett café på NK. Jag åt en varm macka med ost och skinka och så var det massa grönsaker till. Sen beställde vi te för vi var så frusna. Då fick man en varsin jättesöt tekanna till. Lite gulligt sådär, tycker jag :D

Jahapp nu ska jag inte göra ngt på hela kvällen så om någon är sugen på att göra ngt så är det bara ringa. Jag är lite sugen på att gå på bio, men annars kan vi bara åka nånstan eller kolla på film, en filmkväll eller nåt. Aa ring mig iallafall!


Skynda Skynda

Nu åker jag. Mitt tåg går 12 38 så jag måste skynda lite. Rätt mycket faktiskt!!!!!

Chao


God morgon

Jag vaknade vid tio idag av att det ringde. Det var Niki. Hon sa att jag skulle åka in ttill henne vid ett så det ska jag göra. Jag ska ju byta min Fornarinatröja jag fick av henne och Jack. Jag vet inte riktigt vad jag ska byta den till hmm, får väl se vad som finns, det kanske är rea nu där...
Jag ska allafall träffa henne där och vi ska äta lunch och aa byta min tröja. Det är nog vad jag ska göra idag iallafall.

Men när jag vaknade i morse och kolla ut genom fönstret så var det fullt med SNÖ! Wohow! äntligen! Fast tyvärr lite sent. Snön kunde väl kommit på nyårsafton, nu vill man likksom att det ska börja bli vår men jaja.
Här är Två bilder från min tomt imorse som jag tog så jag kunde visa all snö.image9image10


Men nu tänkte jag gå och äta frukost. see you!

Hemma nu

Nu har vi precis kommit hem från bion. Förtrollad. Jag tycker att den var jättebra faktiskt. Den var inte sådär störande som vissa filmer kan vara. Eller bara ett liotet tag kanske. Men allt blev så bra så lätt. asså ingen kanske fattar riktigt vad jag pratar om men jag tycker att ni ska se den filmen faktiskt. Den är SEVÄRD. Jag ska nog inte avslöja handlingen för er som vill se den.

Jag har iallafall klippt mig och slingat mig nu. Jag är jättenöjd. En stor ändring men ändå jättebra!  Jag har två olika färger på slingor plus min egen fäärg under. Typ guldfärgade och blonda slingor. Håret är ganska uppklippt och en frisyr liksom. Det tog typ två timmar. Så vi fick ta en senare bio och då hade vi tre timmar på oss att äta istället för enkvart så vi gick till en china restaurang. Jag åt fyra små rätter. Till eftrerätt friterad banan med glass. Det var jättegott altihop. Men när vi satt där och åt kom en rosförsäljare fram till oss och fråga om vi ville köpa rosor. vi ba "nej tack" och så gick han till bordet bredvid. De ville köpa! Och han ba "Det blir 50 kr för en ros eller 60 kr för en ros med sång. " De ba "Okej, vi tar en ros med sång" Jag tänkte att jag skulle skratta ihjälm mig och det gjorde jag också men han märkte nog inget. Men så satte han igång att sjunga och alla ba titta och det var askul. Jag och mamma och Axel höll på att garva ihjäl oss!Men sen gick han iallafall och det blev värsta grejen. Alla på resturangen ville typ köpa en ros.haha.                     
                                           image8

Men nu måste jag gå Godnatt <3

Skynda!!

Okej, nu måste jag springa iväg. Kommer väl hem vi elvatiden.

Okej puss<3<3

Mysig dag idag!

Idag ska jag klippa mig. Klockan fyra. Nånstans i stan. Jag ska också slinga håret. Blondare tror jag. De gamla slingorna börjar växa ur. a. Sen ska vi gå och käka nånstans. Och sen titta på bio. Förtrollad. Hehe. Men den verkar faktiskt kul på reklamen. O han dr shepard mm. Men hur ska jag egentligen klippa mig? Jag funderar på att behålla min längd, för jag har ju fått ganska långt hår. Men ändå vilja klippa det lite kortare så det blir ngn slags frisyr. Kanske ska klippa upp det lite bara... Men frisören e allafall jättebra. Har varit där förut någon gång. Får se hur det blir.

Jag tycker att min mobil ska komma nu! Det stog att det skulle ta fyra veckor och jag betalade den 18 december. Okej den kanske inte ska komma än men åhh. Vill ha den nu. Det är den dära smala sony ericsson. 9 mm smal typ. Hoppas hopppas hoppas jag beställde den svarta så att jag inte råka beställa den silvriga, men jag tror nog jag tog den svarta/orangea image5Jag får hörlurar och högtalare till. Yeah. haha.
                                                                       W880i



Min godaste parfym börjar ta slut! oh no! - Jag har nåra andra ocks, men de är inte lika goda. Eller ioför sig. Jag fick ju en av linneas pappas jobb som var rätt god. Någon Adidas. Jag nosade lite på den i går kväll och den dofta rätt gott. Hoppas den doftar så när man tar på den.

jaja men nu måste jag gå och borsta tänderna och klä på mig. Vi ska ju dra snart 
Puss<3

Ny duschad och nymålade naglar

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och fixat mina naglar. Jag försökte ta en bild på ddem men det blev så konstigt ljus så det får bli en annan gång. Det var allafall ett jättefint nagellack jag målade med ljust bronsskiftande typ. jaja. Men nu ska jag väl ta och gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. Även fast jag gick upp halv ett idag är jag ändå trött nu. Har inte ens vart uppe 12 timmar idag... men Jaja
GOdnatt! <3<3<3 Puss

Min jul

Äntligen kan jag sätta mig ner och skriva.
Jag har inte hunnit skriva på ett ganska långt tag nu men nu ksa jag iallafall skriva. Den 23 åkte jag i allafall till mamma. Vi pyntade och fixade granen.  mamma o peter sa att de skulle gå på en promenad så fick vi fixa granen själva. Asså vi barn nu fyra st som skulle fixa granen. mm. Vi började att hänga upp allt julgranspynt vi hade i
granen.      
                                                                       image3
Då blev den såhär. Men denhär är ju tagen på julaftons morghon men iaf. Sen på kvällen tittade vi på en julfilm. Ganska bra men jag tittade inte så jätte mkt för jag hade fullt upp med att fixa naglarna (händer o förtter) fixa håret ,bestämma kläder, slå in de sista julklapparna som man inte orkat slå in än o så. Men sen sent gick jag iaf o la mig.

Jag vaknade på Julafton vid halv åtta och tittade genast i julstrumpan och tomten hade varit där ;-) Där på morgonen fick jag lite scrapbookinggrejer och så öppnade jag några presenter av mina kompisar. Örhängen o godis Tack! (Jag väntar på flera från andra kompisar ;-)  ) Men sen gick jag ner o väckte axel. Han öppnade sin julstrumpepresent och sen gick vi o kollade under granen. Asså jag är riktigt bra på att gissa vad det kan vara i paketen. Jag gissade jättemånga rätt kan jag säga.
Sen gick vi upp och åt en julfrukost. Jag åt sånt här tunt bröd med julskinka o julvört med julost. :-) o pepparkakor. Sen gick jag ner och gjorde iordning mig. Svarta leggins och en tröjklänning. Ett jättefixat hår och smink. Ganska bra faktiskt. Samma klädsel hade jag på nyår.
Vid halv två skulle jack o niki o mormor o ragnar komma. De kom självklart inte förrän halv tre. Men det visste man ju innan. Alltid försenade:-) hahah. Vi åt julgröt och mamma fick mandeln. Ska hon och Peter kanske gifta sig nästan år? Jag tror faktiskt nästan det. 

Men sen skulle vi öppna deras julklappar som dom hade med sig och vi skulle ge våra presenter tilldem. Av Jack o Niki fick jag en Fornarina tröja (Som jag ska byta. Den var jättefin men den var lite kort. Jag ska byta den den 4:e. Jag ska möta Niki där för hon ville följa med :-) Av dem fick jag också ett armband som var jättecoolt. det var jätte lång o så skulle man vrida det massa varv runt armen o så varde t pärlor och band m.m. Sen fick vi barn ett spel också. Let´s Dance. Det var faktiskt rätt kul. Man skulle lära sig massa olika danser med hjälp av en Dvd där Tony erving och Ann Wilson lr vad de heter skulle lära en.
Jag o de andra kidsen gav dem ett stort ljus och en slags hållare. De blev  jätteglada.
 Av mormor fick jag Pengar, 2 st skönhetsböcker, en neccessär med smink, nagelset armban, paradis-ask, örhängen.  Tack så mycket mormor! :-) Av mig fick hon två örngott, och en handduk. Av Ragnar fick vi massa choklad.
Sen skulle de åka typ vid tre. Då fick vi skynda ner till vardagsrummet och se Kalle Anka. Även fats man kan alla avsnitt utantill så är det ändå lika kul varje år att se. Sen e det ju nåra nya också. Iår tror jag väl det var Råttatouille och 101 dalmatinerna (som jag inte riktigt förstod varför för den är ju inte ny men men.)

Sen skulle det dukas till Julbord. Där satt vi väl i typ två timmar. Jag åt själv bara  varmrökta laxen, köttbullarna , potatisen, brödet, skinkan och såklart Julmusten. Jag tycker inte så mkt om prinskorv och jag gillar inte jansson och alla röror och nån konstig julkorv och alla gravade laxar (gravad lax=gillar lite) m .m. Men ändå blev jag proppmätt. 

Sen öppnade vi paket. Jag hade listat ut från början ganska mkt vad allt var men ändå hehe. Jag fick en Plattskärm(widescreen 19') , fleecemorgonrock, body lotion, Presentkort hm (av sykon),  dvd film sässong tre av Hey baberiba haha. Jag fick också en fin halsduk från Bosse o Kerstin. Av mig fick mamma vantar och strumpor och tomtar, Peter fick en Bok, Fanny Hmpresentkort, emma tjocktröja, Richard biokort, Axel dvd filmer och råttatouille örngott. 
Efter julklappsutdelningen bytte jag skärm och sen senare somna jag. 

På juldagen åktes det till Farmor och Farfar. Där träffade jag alla kusiner. Sötisar! Och åt julbord igen. Där fick jag Pengar, ett nagelset och massa sygrejer :-). Av mig fick dom salt och pepparkvarn med flodhästar söta. Och farfar fick en svampkniv.  Gaby hade gjort en tomte på sitt dagis och den fick jag av henne, jättesöt!  Och så fick jag Örhängen tre par!

På Annandagen firade vi först Fannys födelsedag. Av mig fick hon Hm presentkort. hon fick Ipod och presentkort m.m. 
Efter det åkte vi till pappa. Först åt vi Lunch och sen öppnade vi paket. Jag fick Presentkort till Dator, Hårspray, ett jättefint halsband som jag hade på nyår,  lippgloss och glitter. Pappa fick en bok av mig och AnnikaBody loton o dusccreme, Cribbe en film. 
Av Elisabeth fick jag Hm presentkort, jättefina halsband örhängen, nåt set med penna och spegel, och ett ljus där det stog Hanna på och en dikt om mig:-) Jag ska fota ljuset och lägga in det här på bloggen men just nu är ljuset hos pappa (Jag kom till mamma idag från pappa) så det får bli senare.
 
Juste jag skulle ju berätta vad jag såg den där gången att killarna skulle få och fick . ÖDLOR!!!. De var jättecoola. Nu är de små, men de ommer att bli en halvmeter långa! ska nog fota dem oxå ngn gång och lägga in här på bloggen. de ska iaf äta levande syrsor nu när de är små och kackerlackor och larver när de blir stora!aaaaaaa!! O de måste ju också ha mat!!! alltså ödlornas mat måste oxå ha mat. Typ morötter och apelsin äter de... Vi ska bygga ett terrarium åt dem. Nu bor de i ett ganska litet terrarium men nu är de ju så små oxå.
 
Den 27:e åkte jag och Linnea in Till stan och mellandagsreade. Asså det var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mkt folk!!! Man kunde inte prova nåt för köerna till provrummen var typ 150 meter och man fick tränga sig fram aa. Men jag hittade två mascaror typ 40 kr styck på Åhlens city. Det var asbra rea. Typ alla köpte dem. O två par söta trosor på Gina tricot. Sen hittade jag inget mer. Eller jag kanske hittade men jag orkade inte köa. Var ganska trött. Vi åt Lunch på en Kia resturang eller kanske var det Thai. Det var iallafall jättegott.  vi hade ätit där en gång förut när vi var på medelhavsmuseet med skolan så vi gick dit nu för att vi visste att det var god mat där. Men när vi var där förra gånger var det typ 100 grr så lite folk där, så man fick trängas även däär inne denna gång men jaja. Vi fick sen skjuts hem av Linneas morfar och mormor som också hade varit i stan nånstans. Det var skönt. Hade aldrig orkat ta tåget den dan. 

Dagen efter skulle egentligen jag och Linnea gå på Bio men hon var tyvärr sjuk. stackare. Men då åkte jag iallafall in till mormor. Jag hade lovat att komma dit nån dag så den här dan passade då bra.  Resan tog typ 1 timme o 20 minuter. Asså egntligen är det en ganska kort bit men Man måste ju åka runt typ halva stockholm o tillbaka för att komma dit med tågen och bussar.
 På väg upp till mormors lägenhet gick jag innan bara snabbt in på hm och fyndade ett puder för bara 79 kr. Det brukar kosta 120 kr så det var bra. Fast min färg var slut så jag prövade ett nummer högre men den var också bra. Inte så stor skillnad faktiskt.
Sen kom jag upp till Mormor och vi gick på en gång ner till Centrumet igen Först skulle hon handla mat och sen skulle hon gå till banken. Sen gick vi upp till henne igen. Då lagade vi Lunch Kyckling och baguette och så fick jag godis. Sen kom mamma. Tiden hade gått jättefort. Men då hjälpte jag hene snabbt att dammsuga och så fick jag en Hundralapp :-) Det var en mysig dag mormor!

 Sen dagen efter satt jag hela dagen och Spelade ett tv spel haha. Men det var faktiskt roligt. Hitta Nemo :-) Jag kände bara för att ta det lungt. Jag klarade faktiskt 13 nivåer!!! haha. Jag kelade också lite med ödlorna. Hubbe Roxie tror jag de heter.
På kvällen tittade vi på Gladiator. Den var jättebra! Bara lite sorglig, men ändå jättebra.

Den 30:e åkte vi först till ikea sen till affärn och sen till Ödleaffärn. Vi skulle köpa mera syrsor. det fanns jättemånga ödlor där! Och ormar och allt. På vissa terrarium stog det "farlig". Jag ba AAAAAAAA! men aa.
Sen på kvällen tittade vi på Deep Blue see. Den handlade om något forskningslab mitt ute i vattnet där de forskade om hajar och någon sjukdom. Så hade dem förstorat hajarnas hjärnceller så de var jättesmarta. Och så blev det storm där mitt ute på havet. Värtsa vågorna. så tog de upp en haj och kollade på o så fick den spratt och bet av en sin arm. Och så kom räddningsstyrkor. en helikopter. och så skulle dem rädda honom men de var sån full storm p när de skulle hissa upp honom i linan fastnade den och han skönk ner i vattnet med helikoptern. Och de supersmarta hajarna tog honm och kastade mot en glas ruta så att den sprack och hajarna komi n i labet. Och allt blev kaos o typ alla dog. Och det var så spännande o läskigt för allt blev bara knäppt helatiden och allt översvämmades och jättemånga blev uppätna o så fick man se hur de blev uppätna. Ja asså filmen var jätteläskig, och den slutade med bara två överlevde och stog där på ett typ sjunkade lab mitt ute på havet. MEn sen kom räddningshelikopter men aa.

På nyårsafton var vi hemma. Vi åt Oxfilé och klyftptatis och ngn sås. Sen åt vi äppelpaj och vaniljsås. Mumsigt! Sen skulle vi egentligen tita på film men pappa visade oss lite nya träningsgrejer vi har istället. ska börja använda dem lite hade jag tänkt. Komma i bra form o så.  Sen tittade vi på Grease som var på Tv. vid halv tolv gick pappa och jag upp och fixade dricka till alla champange till de vuxna och pomac till oss och sen gick vi ut och tittade på alla fyrverkerier och Skålade för det nya året! GOTT NYTT ÅR!!! Sen gick vi in och spelade poker och sen gick alla och la sig.

Idag vaknade jag vid halv ett ungefär. Sen åt vi frukost. Fruktsallad och mackor.  Det är Gott med frukt på morgonen . Sen packade jag ihop mina grejer så att jag var redo att åka till mamma. Sen gick jag ner till ödlorna och sa Hejdå och sen skjutsade pappa Axel och mig till Mamma. Jag fick också en julklapp från min lillebror på Island. Det var en beuty box. Det var jättefint. Tack så mycket!
Jag och mamma kollade sen på Ivanhoe. Ett måste tycker jag. Det är liksom ett avslut på julen. Jag älskar den filmen. Nu sitter jag här och skriver, börjar bli lite trött. Ska gå och duscha starx hade jag tänkt. Men nu hör jag att någon dusvar så jag får väl vänta ett tag.
Chao!

För övrigt så har jag haft en jättebra jul!


 


RSS 2.0