Night and new clothes

Heej!
Jag har inte vart hemma idag och igår och har vart hos gäster och haft jätteskojj, det var det Verkligen, wanna do it again:D!!! Men jag åkte därifrån vid ett och drog upp till vällingby med mamma och vi köpte en bibkini både hon och jag och jag köpte desutom en strandväska på Wedins.


Strandväskan



Bikinin:D

Puuusss

Sommarlov 5 juni!

Jaaa, snaart!

28-30  - skola... men inget skoljobb kvar att göra. Klar med målen. 30 - Slutar 11:30:D

31-1 -  Helg Aah :D<3

2-3  - Träning inför Globen. (Antagligen inte med detta jävla ben!)

2 -  Hagaparken med skolan slutar kl. 13:00 

3  - Skansken.- sLutar kl. 13:00

4 - slutar 11.15

5 - SkolAvslutning spånga folkan 8:30. Åka till Finland (färja) Med mamma, Sinnikka och Thea:D

6 - Komma hem från Finland.

7 - Danstävling i Globen (Hoppas en sjukgymnasten sa; Troligen inte.....ååååå)

8 - Tävl.??

9 - Sommar och sol haha!

Sommaren: Italien, Dalarna, Grönan mkt, bada sola, picknick och mkt mer:D

Puuusssss





(Har haft studiedag idag) Dagen: Gröna lund och Lunchpicknick i solen på Djurgården!

Låt rubriken tala. Vad kan man mer begära?

Skrivet igår men blogg hackade så mkt så ni får det idag:

Heej!
Idag hade vi ju som sagt någonslags utedag i Tensta. Först skulle vi i en och en halv timme ha valfri sport och aktivitet. eeeeeeeeeeeeeh usch trååkigt! Men det blev lite brännboll och en aa början på en promenad. Efter det var det lunch och sen något så kallat No- labb med att man skulle bygga båtar av mjölkkartonger och förstå PH-värde. Aa som ni hör inte särskilt kul, och stora exem fick jag på hela bröstkorgen, röda och kliade som F*N. Hårbottnenblev också helt bränd och kliar nästan lika mkt.

Men nog klagat. Efter en lång varm promenad till tåget åkte vi hem från utedagen och hann vara hemma hos L i 3 min innan jag fick springa till bussen för att hinna till sjukgymnastiken. Aa stressigt. Efter sjukgympan var det dags för årets första dopp! Kallt men skönt och svalkande.

Efetr att vi hade badat gick vi hem och sen började seglingen vid 18. Vi fick segla själva! Haha men det gick ändå ganska bra med tanke på att det var andra gången. Trodde aldrig att vi skulle få segla själva. Vi liksom typ skämtade om det innan:D emn efter en timmes segling fick vi kakor och saft och bullar. Sen vid halv  nio gick vi hem och åt middag. Linnea åkte hem vid halv tio och sen åkte jag och mamma och hämtade mina saker hos pappa. Och nu ska jag:

* Packa upp mina saker/kläder
*Göra min sjukgymnastik
*Duscha

Totaltid: Ca 2 timmar... Bara att sätta igång då.....

Puuussss

Vart ska vi idá?

Hejhej!
I lördags var det grönan med Linnea. Åkte kvasten. den var jättekul men föör koort! Efter at vi hade varit där skulle vi åka hem men tog fel buss och hamnade i ruddammen:D Aa sen fick vi gå och åka och till sist hanmnade vi i gallerian där vi köpte morsdag presenter. Ett jättefint örngott där det stod mamssa gulliga saker som mamma är bäst, älskar dig, supemamsen o.s.v. Det var sjuuukt mycket folk som skulle ta buss 47 både på morgonen och på e.m. så vi fick typ se fem bussar åka förbi innan vi äntligen kunde tränga oss på. Jaja.

Sen på kvällen vare eurovision song contest. En 18 plats var väl rätt mkt sämre än förhoppningarana men när det är såå mkt länder som kompisröstar så ja då blir det så. Kunde vi inte ha en festival bara för norden. Det vore kul. Nordision song contest. Ska nog fråga fredrik reinfelt eller vem som bestämmer det:D
Ingen missade väl heller björn gustavsson. Haha:P vad ska man säga. Gjort bort sig? JA! Haha men men Alla länder får väl tro att vi är knäppa i skallarna i Sverige. Blonda och osmarta:D Hehe.

I söndags var det såpisar och gratta mamma på mors dag. Sen kollades det på annikas fotbollsmatch och sen gjorde jag min kära sjukgymnastik. Idag ska jag till sjukgymnasten klockan 14:45. Ska ochså på utflykt med skolan så vi får se hur allt blir. Sen på kvällen äre segling:D

Puuuusss hare!

Hoss Liiiiiinnnneaa!

Hejhej!

Har precis käkat grillat. Yammie! Innan det var jag hos Linnea. Vi pratade om massa viktiga saker och sen satt vi vi datan ett litet tag till jag skulle åka hem. Missade såklart bussen. Plus att jag rev upp  mitt ben igen. Sm ser längre och längre bort ut....Jajaj jag kan inte göra mer än att hoppas sjukgymnastisera och ta det försiktigt. Det är pisstråkigt men jag ¨år stå ut tills benet läkt.

Det är ju melodifestivalen kvalet idaag. Ruuligt ska såklart sehaha. Hoppas jag får nån att messa med under tiden om låtarna. Förslagsvis Linnea?

Jaja det blir bra. Då är det bara heja på Sverige och charlotte då:D
men nu ska jag  faktiskt göra sjukgymnastik så hej så länge

Puuusss

Mer än halva steg 16- Nu kan jag allt om Icas reklam

Hej!

Ja den här dagen började klockan 20 över sex då det var dagsatt fira emma eftersom att hon fyller år idag:D Det gör ju också Malin, så GRATTIS! till er båda!

Måste också sägA ATT JAG ÄLSKAR DEN HÄR BLOGGFLYTTEN!  Så himla mycket bättre asså men det bästa jag kan ladda upp bilder nu!! Tack bloggflytten! Och så måste jag säga att jag kan inte gå in på fajvs blogg. Man kommer in på nån helknäpp sida när man söker på er blogg! Strange!

Ja annars vare hemstudiedag hela dagen och plugga det har jag gjort. Nästan hela steg 16 i svenska. Reklam och bildanalys. Jag kan säga att jag är proffs på allt som gör Ica reklamerna nu! Hah!

Sen vare sjukgympa också. Kom ihåg idag som jag inte gjorde i måndags. Hon var lite sur för det menmen. Fick med mig en 2kg vikt som jag ska lyfta på benet så nu har jag 11 övningar att göra varje morgon och kväll. Förut vare sju men nu elva. Jaha 45 minuter tar det så det blir att gå upp kvart i sex imorn! Aaaa!

Det är skola imorn . Ska göra klart hela svenskan då tänkte jag. Hoppas det blir av!

Nya Jeans och Guldkort

Jahapp då var det klart. Guldkortet. Köpte det igår med Linnea. Vi åkte spöktåget och Kärlekstunneln. Haha. Men jag hade ont i benet det var därför. Här är det lyckliga kortet i min plånbok nu!

image171


Och nya Jeans vare också. Idag efterskolan från Gina tricot, för en femhundring! Perfa. No more shopping until afteeer summer! Men jag tror inte att jag kommer att klara det men men.

image172

Puuuussss

Boknörd?



Ja eftersom att alla har gjort testet så gör väl jag det med.

Puuusss

Guldkortet!

Hejhej!
Idag klocan tre ska jag och Linnea in till Gröönan och kööpa Guuuuuuuldkortet! Yes! 1200kr, hoppas att det är värt det. Men om man går mer än tre gånger tjänar man ju på det så det är nog det, hoppas jag:D

500kr - Tjänade jag och Linnea ihop på att sälja bröd.
100kr - Tjänade jag igår av pappa när jag gjorde ett bröloppskort för de skulle på bröllopp.
250kr - Får jag som bidrag av mamma

500+100+250=850    

1200-850=350

350 - Betala själv. (Det blir ju som ett besök:D)

Guldkortet - fri entré hela 2008 och ett åkband per dag
Fyll gärna i anmälan till Guldkortet innan du kommer till Gröna Lund. Ladda ner anmälan (PDF) » Pris: 1199 :-

Ska väl fylla i blanketten nu då:D


Shoppaholic- I am

Jag mååste säga att jag är en riktig shoppahollic!!!! Verkligen. De senaste fyra dagarna har jag (Mamma betalade allt förutom 100kr:D) gjort av med ca 2000 kr på kläder! Men I love it!

Idag åkte jag och mamma in till Kista. Vi skulle leta efter Jeans. Nu kom jag precis hem med tre linnen/blusar, en kofta, en avslutningsklännig, ett paraply och ett para trekvarts jeans, men inga riktiga Jeans haha, ska leta efter Jeans imorn. Jag klippte mej också idag, blev så sugen när vi gick förbi salongen så då klippte jag mig med:D

Här är dagens shopping (Mamma betalade allt+ jeansen imorn:D:

Rosa blus. - Cubus
image155


Gult linne. - Cubus
image156

Blått linne/topp - Cubus
image157

Grå kofta - Cubus
image158

Vit avslutningsklänning - Cubus
image159

I love rain paraply - Cubusimage160

Strumpor - Cubus
image162

Trekvartsjeans (pirat) - Bik Bok
image163
image164


I torsdags var jag i Kista med Malin och Teresa. Då köpte jag detta:

Topp - Lindex
image165

Svart blus - Cubus - Var hos malin och teresa igår så den har massa katt/hundhår och lort på sig därför e den smutsig på bilden;D
image166

2 linnen - Cubus
image167

Rosa kofta - Gina tricot
image168

Solbrillor - HM
image169

I onsdags var jag ju hos sjukgymnasten med mitt ben som inte har blivit bra och fick massa övningar och så ska jag börja att varje vecka gå på sjukgymnastik. AA iallafall så efter att jag hade varit där blev jag på shoppinghumör som vanligt så jag sprang snabbt innan tåget kom in på HM och köpte ett gulligt blommigt linne:D

Linne - Hm
image170

Ja det var de senaste fyra dagarnas shopping. Imorn blir det mer hoppas jag. Aa asså Jeans:D

Puuuussss

Förlåt för "bloggtorkan" som fajv säger:D

Nu ska jag skärpa till meej och börja skriva mer! Looovar! Ska börja med eet lååååångt inlägg om min bigg shopping idag!

Fortsätt besöka min blogg, ska uppdatera flera gånger per dag igen som jag gjorde förut. Skulle bara se hur det var utan att blogga men det var inte särskilt kul:D Ses snart!

Fortfarande ooont

Jahapp då var jag i skolan igen. Fick skjuts av Pappa<3 Men jag har fortfarande väldigt ont i benet vilket är skiiiit eftersom att det är tävling i helegen och det kulle blivit så mysigt!!! Vi skulle åkt upp till örebro på fredagen och sovit där och åhhh Villll dit! Snälla ben, bli friskt!!!! Åhhhh

Jaja mån-onsdag har vi haft bild och form. Jag har gjort en bilde och en trärelief. Jag blev ganska nöjd men är inte helt klar än, lägger in bilder sen:D

Jajaj nu ska Erika via mej en bild så jag måte sluta.

Puuusssss!

Jag ska locka ut de onda andarna i mitt ben nu också! :D Mohahah


Kolla på dansuppvivning ist. för vara med

Jahapp då blev det iallafall så att jag kan titta på uppviasningen. det fanns biljetter kvara, ja asså nu eftersom att jag inte kan vara med... Åhhh....

Det ska bli lite kul iallafall även om jag verkligen verkligen verkligen viiillll dansa!!!! danslust!


Puuuuusssss

Vi åker väl kvart i fem antar jag.

Jag hoppade ner i spagat och fick skador på muskelfästet och ligamenten:(

Hej hej!
Aa måste börja med det värsta! Igår på dansuppvisningen - den klockan fem- skulle jag hoppa ner i spagat och när jag precis var nere sa det bara krnakckhjk och sen kunde jag inte gå! Aa sen släpades jag ner till bänken nedanför scenen och benet krampade och så satt där ett bra tag innan jag kunde ringa mamma för det är sååå hög musik under uppvivningen men så fick emma ringa istället. Sen kom Peter och en till kille och bar ut mig på en stol och jag kunde inte stödja på benet och kunde inte gå. Sen efter mycket trixande kom jag in i bilen (eftersom jag bara kunde ha det rakt). Sen sattes jag i soffan hemma men sen ringde mamma sjukvårdsupplysnineg och vi åkte direkt till Astrid Lindgrens. Då var klockan sju när vi kom fra´m (Och vi hade inte ätit middag än). Och när vi kom dit hjälpte n¨ågra mig in i sjukhuset och jag fick kryckor och en bår att ligga på. Där väntade vi i ungefär tre timmar tills kolackan var 10. Då fick vi komma in till en doktor och sen rullade de vidare mig till nöntgen. Där fick vi vänta ytterligare ca en timme tills kolckan var elva och då fick vi komma in. Jag röntgades och massa sånt och sen rullades jag vidare till något nytt rum där vi skulle vänta på läkaren. klockan tolv kom hon och berättade vad det var för fel. Inga frakturer men svår muckelskada i muskelfästet och allt var sträckt och alla muskler och ligament och allt. Sen vid tolv åkte vi hem och halv ett var vi hemma och åt "middag" (macka och te). Sen gick jag och la mig.

Nu kan jag ju fortfarande inte gå och har kryckor så vi får se hur det blir med skolan och så. Det är sååå störande för idag skulle vi ha en större uppvisning och massa av min släkt skulle komma och det är jättekul att ha uppvisning, men nej jag kan inte gå! Faan! Och på lördag är det tävling i örebro! Hoppas hoppas hoppas det blir bättre! Plus att det kanske kan vara en ledksada och då tar det jätte lång tid att läka så hoppas att det inte är det också!

Jaja i fredags åkte vi in till stan som sagt. Vi började på urban outfitters och jag hittade massa roliga saker. Jag fotade massa som jag vill ha med min mobil men hittar inte mobilsladden men nu fotade jag det jag köpte iallafall med kameran och det jag köpte var:

Blåsapan! Whohow Inget mer väntande på torkande naglar:D

image151

Och några roliga nyckelapor:D

image152


Här är föresten min nya jacka (Den är svart med bilden blev knäpp)

image153

Och våra nya gruppkläder.
image154

Jaja läkarn sa också att jag skulle försöka gå så mkt som möjligt på benet så det är väl bara gå ner och gå lite på kryckorna nu då.

Som ett extra plus tappade jag precis min kamera i golvet så den sprack och gick sönder...... Skiiit!

Puuuusssss

Stan hela dan:D

Heeej!
Igår fick ju vi gäster från Göteborg:D Maria, Uffe och Isabella. Jättkuligt! Idag hade vi lite sighsteeing i Sthlm men man kan inte kalla det så mycket sightseeing med en affär "Urban outfitters" och två timmar på T.G.I Fridays:D Hhihi goa hamburgare! Aa det var väl typ det men jag har jättemycket bilder på min shopping jag köpte där och vad jag vill ha därifrån men de kan jag inte lägga in nu för jag måste vara lite social men jag lovar att de kommer i nästa inlägg så kom tillbaka snart:D

Ja, det var bara jag de vuxna och Bella som åkte in till stan. Jättekallt speciellt eftersom jag bara tog min nya tunna jacka och ett linne under (juste har inte lagt ut den på bloggen heller! Ska göra i nästa inlääg! Looovar!). Sen efter gick jag och Bella och köpte glass och gick sen in på en turistaffär och låtsades att vi var väldigt utlänska och alla typ gick på det och sen gick vi till kassan och började prata spanska och engelska med kassören och fårga hur mycket det kostade och hon svarade såklart på de språken. Men det kanske verkade lite wieeerd att vi hade precis stått och snackat svenska innan men nhaha:D

Nu vääntar vi på en sen middag igen och som vanligt! haha men med en lunch klockan fyra är man inte så hungrig nu!

Aa men imorn och söndag är det dansuppvisning! Hoppas det går bra! Men som sagt ska jag hinna med att skriva ett bautalångt inlägg med min fantastiska shoppung och vill ha och min nya jacka och så:D Kanske bilder från uppvisningen också men det får bli imorn:D

Bye bye have tog go!

Puuuussss

God morgon

hejhej!

Nu har jag käkat och ska borsta tänderna. Jag funderar på att kanske köpa ett sånt där guldkort på grönan; 1199 kr, gratis entré och åkband varje dag hela 2008. Skulle vara väldigt najs! Men eller så blir det bara ett grönan kort 120kr, gratis entré hela året men då har jag ett jättebra erbjudande till det :D Me love grönan!

Nytt klassiskt tivoli med tre nya karuseller

Äntligen är grindarna öppna till en enastående säsong med en förvandlad tivolimiljö och tre nya attraktioner. Se våra kommande öppetider i menyn till vänster.

Möt de Flygande Elefanterna, de sagolikt snurrande Tekopparna och den legendariska Lyktan. Dessutom lindansare, mänskliga kanonkulor och en massa andra överraskningar då vi fyller hela 125 år! Så upplev förvandlingen med Gröna Lunds nya klassiska tivoli! Precis som förr i tiden, fast mycket bättre!

Läs mer om våra tre nyheter under "Attraktioner".

På grönan idag Torsdag 1 maj

12:00
  • Gröna Lund öppnar
14:00
15:00
16:00
20:00
22:00
  • Gröna Lund stänger
Kalendarium maj 2008
MåndagTisdagOnsdagTorsdagFredagLördagSöndag
   
 
  • Spendrups
  • GB Glace
  • Coca-Cola
Gröna Lund, Lilla Allmänna Gränd 9, 115 21 Stockholm
Tel: 08-587 501 00 Epost: [email protected]

Puuuusss


RSS 2.0