Polisanmälningar och stan

Heej!

Idag i skolan blev det typ lite knäppt. två stycken personer började skojbråka och plötsligt blev det bråk på riktigt. Två lärare försökte sedan gå imellan och då blev de också slagna. Vilket sedan lärarna polisanmälde och tog det till typ skolrättsverket eller nått sånt. Ja så vi fick inte vara på nedervåningen då på hela dagnen och lärarna gick runt och vaktade och man fick inte gå ut bara sitta på klassrummen för det skulle komma massa folk från andra skolor och typ slåss eller ngt så  alla lärare var ju rädda. Ungefär så så sen fick vi sitta i våra klassrum ca några timmar och sen fick vi sluta en timme tidigare.

Yihoo tänkte jag då eftersom att jag Teresa och Malin skulle in till stan och köpa en tröja malin lagt undan och så. Sen blev det lite knäppt med pengarna och malins papa skulle komma och lämna pengar i spånga så tog vi fel tåg o.s.v men men sånt som händer (iallafall oss, kanske inte vanliga människor.)

Sen åkte vi iallafall in till stan och kom på tåget som  vi hade hunnit med om vi slutade i vanlig tid menmen. Vi kom in och jag köpte ett litet gulligt hjärtblock och en shopping påse för 5 kr st. Hihi femkronorsshopping. Skulle egentligen satt in bilder men ni vet. Det funkar u inte mysterium!

Puuussss

Juste måste också säga att vi fick inte det där jobbet:( på donken. Typ chefen skulle komma sden dagen så det passade inte typ. argh!

Och du tycker???<3<3<3

Skriv allt du känner ;-):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0