My week (the next)

Hallojs! Har kommit hem från dansen. Tränade mest grupp. Börjar bli rätt så bra:D

Imorn har jagju dans som vanligt  men jag vet inte om jag ska till mamma imorn eller om jag ska vara kvar hos pappa<3 Vi får se. Jag ska i vilket fall dansa. Kläder imorn får bli hmmm ja svarta legiins den där svarta grejen och turkosa linnet, silver smycken och de nya braiga strumporna. Juste har faktiskt glömt att skriva om min shopping i fredags.

Aa steps in:en då: 49 kr.



Veckans klipp! Today erbjudande 49 kr! Ska sy upp lite hos teresa. Hon köpte lila.
Strandklänning


Rosa linne till dansuppvisningen 49 kr.


3 st 49 kronorssaker:D

Sen köpte jag också ett par ballerina som såg ut såhär:



Ja imorn har jag ju dans som vanligt. Sista inna uppvisningen. Så det gäller att öva stenhårt imorn. Men kan ganska bra redan:D

på tisdag ska jag vara klockan fyra i vällingby och handla kläder med min grupp. Vilka kläder får vi se då. Antagligen ngt fråm Gina  tricot.
 
Frågan är bara när jag ska köpa mina reebok skor. Jag hittade demi fredags med pappa i K:Fem och de var jättefina, vita med gulddetaljer. Kostade 700 kr men de var slu i min storlek. argh... Men jag ska åka in till stan någon gång innan de tar slut :S Vet bara inte när :S Imorn efter dansen kanske men då kanske de har stängt.... Hur ska jag göra..?  Jag måste också köpa en vårjacka. :D Vi får se hur jag gör. Det är väl stängt första maj i alla affärer typ eller?

På onsdag är det valborg och matteprov steg 12-13. På kvällen kommer uffe, maria och Issabella:D det ska bli kul:D Natar att vi ska till brasan i riddersvik. Vart ska ni? Nån som ska till Riddersvik?

Puuusss

Och du tycker???<3<3<3
Postat av: jossi

hoppas vi hittar ngt fiint på tisdag puussss ses imorrn

2008-04-27 @ 21:37:23
URL: http://www.jjossiis.blogg.se

Skriv allt du känner ;-):

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0